| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Nu fik vi lavet skinke med appelsinmarmela~ Fra : Jesper Nielsen | 
  Dato :  23-03-08 14:39 |  
  |   
            Hejsa,
 
 Vi var nede hos svigerfamilien og skulle have ovenstående for et par 
 dage siden. Jeg stod for madlavningen og var første gang jeg skulle 
 prøve denne ret.
 
 Skinken blev kogt i ca. 1 time med suppeviske af porre, timian og 
 andet. Samt en skraldet appelsin med skrald og saft. Efter følgende 
 skulle den i ovnen i ca. 1 time hvor der ofte skulle overøses med fedt 
 og det appelsimmarmelade (rørt sammen med rosemarin nåle)...
 
 Nu kommer mit men... Havde vi købt den forkerte marmelade? Den blev 
 rimelig hurtigt karmeliseret..
 
 Maden var rigtig fint, men ikke lige det jeg havde forstillet mig.
 
 Nu er jeg ikke den store marmelade kender, men vi havde købt den fra 
 den gamle fabrik.
 
 Jesper
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Tove Krieger (23-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Tove Krieger | 
  Dato :  23-03-08 14:59 |  
  |  
 
            "Jesper Nielsen" <ultra_dk@msn.com> skrev i en meddelelse
 news:47e65d5e$0$5209$9a6e19ea@unlimited.newshosting.com
 >
 > Nu kommer mit men... Havde vi købt den forkerte marmelade? Den
 > blev rimelig hurtigt karmeliseret..
 >
 > Maden var rigtig fint, men ikke lige det jeg havde forstillet mig.
 >
 > Nu er jeg ikke den store marmelade kender, men vi havde købt den
 > fra den gamle fabrik.
 Jeg vil gætte på (men også kun et gæt), at marmeladen fra "Den Gamle 
 Fabrik" indeholder uforholdsmæssigt meget sukker, i hvert fald efter 
 min smag. Jeg synes at deres marmelade er hvinende sød. Hvis der er 
 meget sukker i marmeladen vil den derfor karamelisere hurtigt.
 Jeg tror at et billigere mærke med et mindre sukkerindhold ville 
 være bedre til formålet.
 -- 
 Venlig hilsen  Tove    
Beware of people who dislike cats
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Jesper Nielsen (23-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jesper Nielsen | 
  Dato :  23-03-08 15:14 |  
  |   
            On 2008-03-23 14:58:32 +0100, "Tove Krieger" <minimiv_nospam_@privat.dk> said:
 
 > "Jesper Nielsen" <ultra_dk@msn.com> skrev i en meddelelse
 > news:47e65d5e$0$5209$9a6e19ea@unlimited.newshosting.com
 >> 
 >> Nu kommer mit men... Havde vi købt den forkerte marmelade? Den
 >> blev rimelig hurtigt karmeliseret..
 >> 
 >> Maden var rigtig fint, men ikke lige det jeg havde forstillet mig.
 >> 
 >> Nu er jeg ikke den store marmelade kender, men vi havde købt den
 >> fra den gamle fabrik.
 > 
 > Jeg vil gætte på (men også kun et gæt), at marmeladen fra "Den Gamle 
 > Fabrik" indeholder uforholdsmæssigt meget sukker, i hvert fald efter 
 > min smag. Jeg synes at deres marmelade er hvinende sød. Hvis der er 
 > meget sukker i marmeladen vil den derfor karamelisere hurtigt.
 > 
 > Jeg tror at et billigere mærke med et mindre sukkerindhold ville være 
 > bedre til formålet.
 
 Tak Tove,
 
 Jeg tænkte det nok. Jeg skal lige have en snak med svigermor - hun stod 
 for indkøbet.. :)
 
 Jesper
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           søren brix (23-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : søren brix | 
  Dato :  23-03-08 18:59 |  
  |   
            "Jesper Nielsen" <ultra_dk@msn.com> skrev i meddelelsen 
 news:47e65d5e$0$5209$9a6e19ea@unlimited.newshosting.com...
 > Hejsa,
 >
 > Vi var nede hos svigerfamilien og skulle have ovenstående for et par dage 
 > siden. Jeg stod for madlavningen og var første gang jeg skulle prøve denne 
 > ret.
 >
 > Skinken blev kogt i ca. 1 time med suppeviske af porre, timian og andet. 
 > Samt en skraldet appelsin med skrald og saft. Efter følgende skulle den i 
 > ovnen i ca. 1 time hvor der ofte skulle overøses med fedt og det 
 > appelsimmarmelade (rørt sammen med rosemarin nåle)...
 >
 > Nu kommer mit men... Havde vi købt den forkerte marmelade? Den blev 
 > rimelig hurtigt karmeliseret..
 >
 > Maden var rigtig fint, men ikke lige det jeg havde forstillet mig.
 >
 > Nu er jeg ikke den store marmelade kender, men vi havde købt den fra den 
 > gamle fabrik.
 
 
 Hej Jesper
 
 denne "påskeskinke" er det noget du har en opskrift på (med mål tak )
 
 
 vh
 
 
 Søren 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Jesper Nielsen (23-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jesper Nielsen | 
  Dato :  23-03-08 22:59 |  
  |   
            On 2008-03-23 18:59:28 +0100, søren brix <jennyogsoren@mail.dk> said:
 
 > "Jesper Nielsen" <ultra_dk@msn.com> skrev i meddelelsen 
 > news:47e65d5e$0$5209$9a6e19ea@unlimited.newshosting.com...
 >> Hejsa,
 >> 
 >> Vi var nede hos svigerfamilien og skulle have ovenstående for et par 
 >> dage siden. Jeg stod for madlavningen og var første gang jeg skulle 
 >> prøve denne ret.
 >> 
 >> Skinken blev kogt i ca. 1 time med suppeviske af porre, timian og 
 >> andet. Samt en skraldet appelsin med skrald og saft. Efter følgende 
 >> skulle den i ovnen i ca. 1 time hvor der ofte skulle overøses med fedt 
 >> og det appelsimmarmelade (rørt sammen med rosemarin nåle)...
 >> 
 >> Nu kommer mit men... Havde vi købt den forkerte marmelade? Den blev 
 >> rimelig hurtigt karmeliseret..
 >> 
 >> Maden var rigtig fint, men ikke lige det jeg havde forstillet mig.
 >> 
 >> Nu er jeg ikke den store marmelade kender, men vi havde købt den fra 
 >> den gamle fabrik.
 > 
 > 
 > Hej Jesper
 > 
 > denne "påskeskinke" er det noget du har en opskrift på (med mål tak )
 > 
 > 
 > vh
 > 
 > 
 > Søren
 
 Hej Søren,
 
 Det var rent tilfældig at denne ret blevet lavet her til påsken.. :)
 
 Fruen i huset siger at jeg er gode venner med Jamie Oliver, selv har 
 jeg aldrig mødt manden, men er utrolig facineret af hans madlavning. :)
 
 Jeg har taget opskriften fra bogen "middag med Jamie" - hvis du har den 
 eller kan skaffe den er den på side 226. Jeg vil gerne skrive det ned 
 til dig, men bliver først en af dagene hvis du er interesseret.
 
 Jesper
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            søren brix (24-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : søren brix | 
  Dato :  24-03-08 10:45 |  
  |   
            "Jesper Nielsen" <ultra_dk@msn.com> skrev i meddelelsen 
 news:47e6d2b2$0$12006$9a6e19ea@unlimited.newshosting.com...
 > On 2008-03-23 18:59:28 +0100, søren brix <jennyogsoren@mail.dk> said:
 >
 >> "Jesper Nielsen" <ultra_dk@msn.com> skrev i meddelelsen 
 >> news:47e65d5e$0$5209$9a6e19ea@unlimited.newshosting.com...
 >>> Hejsa,
 >>>
 >>> Vi var nede hos svigerfamilien og skulle have ovenstående for et par 
 >>> dage siden. Jeg stod for madlavningen og var første gang jeg skulle 
 >>> prøve denne ret.
 >>>
 >>> Skinken blev kogt i ca. 1 time med suppeviske af porre, timian og andet. 
 >>> Samt en skraldet appelsin med skrald og saft. Efter følgende skulle den 
 >>> i ovnen i ca. 1 time hvor der ofte skulle overøses med fedt og det 
 >>> appelsimmarmelade (rørt sammen med rosemarin nåle)...
 >>>
 >>> Nu kommer mit men... Havde vi købt den forkerte marmelade? Den blev 
 >>> rimelig hurtigt karmeliseret..
 >>>
 >>> Maden var rigtig fint, men ikke lige det jeg havde forstillet mig.
 >>>
 >>> Nu er jeg ikke den store marmelade kender, men vi havde købt den fra den 
 >>> gamle fabrik.
 >>
 >>
 >> Hej Jesper
 >>
 >> denne "påskeskinke" er det noget du har en opskrift på (med mål tak )
 >>
 >>
 >> vh
 >>
 >>
 >> Søren
 >
 > Hej Søren,
 >
 > Det var rent tilfældig at denne ret blevet lavet her til påsken.. :)
 >
 > Fruen i huset siger at jeg er gode venner med Jamie Oliver, selv har jeg 
 > aldrig mødt manden, men er utrolig facineret af hans madlavning. :)
 >
 > Jeg har taget opskriften fra bogen "middag med Jamie" - hvis du har den 
 > eller kan skaffe den er den på side 226. Jeg vil gerne skrive det ned til 
 > dig, men bliver først en af dagene hvis du er interesseret.
 
 
 Hej jesper
 
 du må gerne lige maile den til mig når du får tid..
 
 vh
 
 Søren 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |