| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Påskeinspiration: Frokostbøf af kalv med l~ Fra : Kasper Bergholt | 
  Dato :  18-03-08 09:39 |  
  |  
 
            Kære gruppe!
 Hvis der mangler en kødret til påskefrokosten, så er her et forslag:
 Bøf af kalv, grillet hårdt - og efterfølgende stegt færdigt i ovnen
 ved lav temperatur. Dertil en rødløg & skalotteløg i honning-ale (fra
 Carlsbergs Semper Ardens-serie) og kalvefond.
 Mørkt rugbrød med økologisk smør og et skummende glas ale til, det er
 sgu ikke så tosset.
 Opskrift & billeder her:
 http://www.bergholt.net/frokost_boef_kalv_honning_ale_kalvefond.html
--
 Mvh.
 Kasper Bergholt
 http://www.bergholt.net (Mad & vin - Østrig & Rhône)
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           edelvang@gmail.com (18-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : edelvang@gmail.com | 
  Dato :  18-03-08 11:55 |  
  |   
            On 18 Mar., 09:38, Kasper Bergholt<mxn...@tiscali.dk> wrote:
 
 > Hvis der mangler en kødret til påskefrokosten, så er her et forslag:
 
 Jeg vil bare lige rose fad-anretningen, fordi vi tidligere har vendt
 emnet: Rigtig flot anretning. Man ville aldrig se et "brugt" ovnfad i
 en kogebog, men jeg kan sagtens leve med det, når det nu er hjemligt
 og privat.
 
 Mvh
 Kevin Borbye Edelvang
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Kasper Bergholt (19-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Kasper Bergholt | 
  Dato :  19-03-08 14:15 |  
  |  
 
            On Tue, 18 Mar 2008 10:55:04 -0700 (PDT), edelvang@gmail.com wrote:
 >On 18 Mar., 09:38, Kasper Bergholt<mxn...@tiscali.dk> wrote:
 >
 >> Hvis der mangler en kødret til påskefrokosten, så er her et forslag:
 >
 >Jeg vil bare lige rose fad-anretningen, fordi vi tidligere har vendt
 >emnet: Rigtig flot anretning. Man ville aldrig se et "brugt" ovnfad i
 >en kogebog, men jeg kan sagtens leve med det, når det nu er hjemligt
 >og privat.
 Tak for anmeldelsen! :)
 Antallet af bøffer er også ulige ser jeg nu - apropos sidst...
 --
 Mvh.
 Kasper Bergholt
 (Mad & vin - gastronomisk inspirationssky:
 http://www.bergholt.net/gastronomisk_inspiration.php)
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Poul-Erik Andreasen (20-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Poul-Erik Andreasen | 
  Dato :  20-03-08 11:58 |  
  |   
            Kasper Bergholt wrote:
 > On Tue, 18 Mar 2008 10:55:04 -0700 (PDT), edelvang@gmail.com wrote:
 > 
 >> On 18 Mar., 09:38, Kasper Bergholt<mxn...@tiscali.dk> wrote:
 >>
 >>> Hvis der mangler en kødret til påskefrokosten, så er her et forslag:
 >> Jeg vil bare lige rose fad-anretningen, fordi vi tidligere har vendt
 >> emnet: Rigtig flot anretning. Man ville aldrig se et "brugt" ovnfad i
 >> en kogebog, men jeg kan sagtens leve med det, når det nu er hjemligt
 >> og privat.
 > 
 > Tak for anmeldelsen! :)
 > 
 > Antallet af bøffer er også ulige ser jeg nu - apropos sidst...
 > 
 
 Præsentationen ville i øvrigt vinde en hel del hvis den ikke var
 lavet i lodret fugleperspektiv. En vinkel på omkring 45 grader er 
 sikkert fint.
 
 
 PEA
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |