| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Opvarmning af oksefilet? Fra : ursula@.dk | 
  Dato :  09-03-08 15:44 |  
  |  
 
            Jeg har et stykke filet tilbage fra i går aftes. Det er meningen det skal 
 spises til aften.
 Men hvordan opvarmer jeg det igen, uden at det bliver helt kedeligt?
 Jeg ved ved godt den ikke er liges så flot rosa som i aften, men man må 
 kunne gøre det,
 uden at ødelægge den helt? Hjælp    
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Poul Christensen (09-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Poul Christensen | 
  Dato :  09-03-08 16:38 |  
  |  
 
            "ursula@.dk" <jhfkdsjf@.dk> wrote in
 news:47d3f7a6$0$15893$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk: 
 > Jeg har et stykke filet tilbage fra i går aftes. Det er meningen det
 > skal spises til aften.
 > 
 > Men hvordan opvarmer jeg det igen, uden at det bliver helt kedeligt?
 > Jeg ved ved godt den ikke er liges så flot rosa som i aften, men man
 > må kunne gøre det,uden at ødelægge den helt? Hjælp    
 
Hvorfor ikke spise det koldt? Det smager efter min mening bedre end varmt.
 mvh poul christensen 
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Tove Krieger (09-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Tove Krieger | 
  Dato :  09-03-08 17:24 |  
  |  
 
            "Poul Christensen" <poulchr03xdelx@ofir.dk> skrev i en meddelelse
 news:Xns9A5CA92B07438poulchr03ofirdk@212.242.40.170
 >>
 >> Men hvordan opvarmer jeg det igen, uden at det bliver helt
 >> kedeligt? Jeg ved ved godt den ikke er liges så flot rosa som i
 >> aften, men man må kunne gøre det,uden at ødelægge den helt?
 >> Hjælp   
>
 > Hvorfor ikke spise det koldt? Det smager efter min mening bedre
 > end varmt.
 Efter min mening er en andendagsfilet lige til at skære i tern til 
 biksemad. Hvis det er et stort stykke kan man jo skære det midt 
 over, så der er til 2 gange biksemad. Der er ikke noget så dejligt 
 som biksemad af oksekød, med en masse løg. Og så lige en smule 
 bernaisesovs på toppen - MUMS.   
-- 
 Venlig hilsen  Tove    
Beware of people who dislike cats
            
              |   |   
            
        
 
            
         
            Jørgen Rasmussen (10-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jørgen Rasmussen | 
  Dato :  10-03-08 15:58 |  
  |   
            Tove Krieger wrote:
 
 > Efter min mening er en andendagsfilet lige til at skære i tern til 
 > biksemad. 
 
 Enig.!
 
 Hvis man forventer at kunne lave en 2. omgang af samme ret, uændret, 
 bliver man vist kun skuffet.
 
 
 Men en gang biksemad, som du beskriver, er altid godt.!
 og et spejlæg, + ketchup.  M.m.
 
 
 Mvh. Jørgen
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
             Morten Wartou (10-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Morten Wartou | 
  Dato :  10-03-08 18:01 |  
  |   
            
 "Jørgen Rasmussen" <rjo_ra@tdect-net.dk> skrev i meddelelsen 
 news:D%bBj.20$Z22.16@news.get2net.dk...
 > Tove Krieger wrote:
 >
 >> Efter min mening er en andendagsfilet lige til at skære i tern til 
 >> biksemad.
 >
 > Enig.!
 >
 > Hvis man forventer at kunne lave en 2. omgang af samme ret, uændret, 
 > bliver man vist kun skuffet.
 
 Har du prøvet at gøre som jeg skrev? Du vil blive meget overrasket - det 
 blev jeg i hvert fald. :)
 
 
 -- 
 Med venlig hilsen,
 
    Morten Wartou 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Trine Kornum Christi~ (09-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ | 
  Dato :  09-03-08 17:52 |  
  |  
 
            "ursula@.dk" <jhfkdsjf@.dk> writes:
 > Jeg har et stykke filet tilbage fra i går aftes. Det er meningen det skal 
 > spises til aften.
 >
 > Men hvordan opvarmer jeg det igen, uden at det bliver helt kedeligt?
 > Jeg ved ved godt den ikke er liges så flot rosa som i aften, men man
 > må kunne gøre det, uden at ødelægge den helt? Hjælp   
Jeg ville spise det koldt eller varme det i en gang rødvinssovs ala
 Kasper:  http://www.bergholt.net/biksemad_rhone.html
Det sidste gjorde vi, da vi havde en rest gammeldags oksesteg og det
 var et hit.
 Mvh Trine
 -- 
 Hyggelig B'n'B i Nordjylland - plads til fire personer, hunde velkomne
 Stor brugskunstforretning med komplet sortiment i de søde Gjøltrolde
 http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Ukendt (09-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ukendt | 
  Dato :  09-03-08 19:18 |  
  |  
 
            > Men hvordan opvarmer jeg det igen, uden at det bliver helt kedeligt?
 > Jeg ved ved godt den ikke er liges så flot rosa som i aften, men man må 
 > kunne gøre det,
 > uden at ødelægge den helt? Hjælp   
Jeg plejer at gøre det helt dækket i vand og derefter et kvarter i 220 gr 
 ovn.
 /karsten 
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Morten Wartou (10-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Morten Wartou | 
  Dato :  10-03-08 00:30 |  
  |   
            
"ursula@.dk" <jhfkdsjf@.dk> skrev i meddelelsen 
 news:47d3f7a6$0$15893$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
 > Jeg har et stykke filet tilbage fra i går aftes. Det er meningen det skal 
 > spises til aften.
 >
 > Men hvordan opvarmer jeg det igen, uden at det bliver helt kedeligt?
 > Jeg ved ved godt den ikke er liges så flot rosa som i aften, men man må 
 > kunne gøre det,
 > uden at ødelægge den helt? Hjælp   
Det kan blive tæt på lige så godt som første gang, hvis det får en hel del 
 timer ved ca. 60 grader. Har du ikke en hel del timer, er mit råd bare at 
 varme det så langsomt op som du har tid til, og at det naturligvis ikke 
 bliver varmere end omkring 60 grader i centrum (brug stegetermometer).
 -- 
 Med venlig hilsen,
    Morten Wartou 
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Jens Bruun (10-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jens Bruun | 
  Dato :  10-03-08 23:19 |  
  |   
            "Morten Wartou" <mort_fjerndette_en@wartou.dk> skrev i en meddelelse
 news:47d47312$0$15872$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk
 
 > Det kan blive tæt på lige så godt som første gang, hvis det får en
 > hel del timer ved ca. 60 grader. Har du ikke en hel del timer, er mit
 > råd bare at varme det så langsomt op som du har tid til, og at det
 > naturligvis ikke bliver varmere end omkring 60 grader i centrum (brug
 > stegetermometer).
 
 Dén metode bruger jeg også altid, og det fungerer til UG med kryds og 
 slange.
 
 Er der tale om et mindre stykke kød, smider jeg det i en frysepose og lade 
 det stå i en skål under en svag stråle varmt vand i en time eller to. Er der 
 tale om et større stykke kød, får det 3-4 timer i ovnen ved ca. 60 grader.
 
 -- 
 -Jens B.
 
 D.e.f.f.e.s. 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |