marlene skrev:
> synes vi-
> bland 1 del citronsaft i 3-4 dele olivenolie, drys lidt kryddersalt i. jeg 
> bruger spiseske til en 3/4 pk rosenkål.
> kålene renses og fint snittes , koges ikke.
> 5-8 soltørredet tomater snittes og tilsættes.
> rist en håndfuld solsikkefrø og bland i.
> 
> det er pærenemt, og smager fantastisk.
> spiser det til alt kød, og som ren frokost.
> 
> malene 
> 
> 
Lyder spændende, skal prøves.
En anden anvendelse:
hakkes groft (ukogt) med løg og iblandes fiskefars + _lidt_ karry. Der 
skal så meget i farsen at dellerne skal formes ved at blive klemt sammen 
som lavede man snebolde. Steges/pande koges af med 18% creme 
fraiche/pasta til
-- 
-and gallantly handed her my very last piece of gum-
---------------------------------------------
http://olelarsen.eu/84/index.html