| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Inspiration: Røde pølser med spagetti Fra : Jens Bruun | 
  Dato :  05-03-08 21:25 |  
  |   
            Well, det er måske at strække den til det yderste, men i dag havde jeg ikke 
 lige fået købt ind, så jeg måtte improvisere lidt over de tilstedeværende 
 råvarer:
 
 - Røde pølser
 - De Cecco pasta
 - Hjemmelavet pesto
 
 Mens pastaen koger, varmes pølserne i næsten-kogende vand. Når pastaen er 
 kogt al dente, vendes den med og god gang hjemmelavet pesto. Serveres med 
 røde pølser, skåret i passende stykker. Smager faktisk tæt på fremragende 
 (også ungerne elsker det), og går rigtigt godt med en Semper Ardens IPA til 
 12,95 fra SuperBest.
 
 Bon appetit!
 
 -- 
 -Jens B.
 
 D.e.f.f.e.s. 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Søren (06-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Søren | 
  Dato :  06-03-08 21:12 |  
  |   
            "Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse 
 news:LuOdndhn0YcDnFLanZ2dneKdnZydnZ2d@giganews.com...
 > Well, det er måske at strække den til det yderste, men i dag havde jeg 
 > ikke lige fået købt ind, så jeg måtte improvisere lidt over de 
 > tilstedeværende råvarer:
 >
 > - Røde pølser
 > - De Cecco pasta
 > - Hjemmelavet pesto
 >
 > Mens pastaen koger, varmes pølserne i næsten-kogende vand. Når pastaen er 
 > kogt al dente, vendes den med og god gang hjemmelavet pesto. Serveres med 
 > røde pølser, skåret i passende stykker. Smager faktisk tæt på fremragende 
 > (også ungerne elsker det), og går rigtigt godt med en Semper Ardens IPA 
 > til 12,95 fra SuperBest.
 >
 Jeg foretrækker stegte pølser. Hvis der skal bespises barnlige sjæle er der 
 samtidig lejlighed til at brillere med den stegte pølses ypperligste 
 varianter: Blæksprutten.
 
 Afskær 2 stk 3-4 cm pøsleende fra hver pølse. Midten af pølsen gives til 
 hunden.
 Lav et snit 1 cm fra enden og hele vejen til den nys afskårne ende. Rul 
 pølsen 90°, og skær igen.
 Det er vigtigt at blæksprutten 'hoved' ikke er gennemskåret.
 
 Mens pølserne steges træder blæksprutterne frem.
 
 Velbekomme
 
 Søren
 
 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Frank Løkkegaard (07-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Frank Løkkegaard | 
  Dato :  07-03-08 07:44 |  
  |   
            "Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> on onsdag 5. marts 2008 at 21:25
 +0100 wrote:
 >Well, det er måske at strække den til det yderste, men i dag havde jeg
 >ikke 
 >lige fået købt ind, så jeg måtte improvisere lidt over de tilstedeværende 
 >råvarer:
 >
 >- Røde pølser
 >- De Cecco pasta
 >- Hjemmelavet pesto
 
 He he - lige til at begynde med, tænkte jeg at nu havde mr. Bruun fået
 trang til en lille let anretning bestående af ingredienserne provokation
 og ironi garneret med munterhed i passende mængde. 
 Ved nærmere eftertanke så rammer du jo nogte helt centralt. Pølser er
 blevet til et andenrangsprodukt som ingen rigtig vil beskæftige sig med
 som rigtig mad. Det er synd og skam.
 Det er selvfølgelig rigtigt at der produceres en masse pølser, der rent ud
 sagt er af en gyselig kvalitet, og som ikke er bedre værd end at bruge som
 foder til naobens møgkøter. Men der findes altså også en mængde
 fremragende pølser, der smager ualmindeligt godt - det barokke er at det
 ikke engang behøver at være de dyreste.
 Jeg køber ofte pølser ved Egtved Slagtehus (og er der nogle af gruppens
 læsere, der bor i nærhden, så kig forbi: det er topkvalitet til rimelige
 penge), og konstaterer hver gang at det smagsmæsigt og sensorisk er
 særdeles lækkert.
 Dertil kommer at man i de fleste velasorterede supermarkeder kan købe
 kålpølser fra Slagter Lampe i Haderslev eller fra Højer Pølser i, ja
 Højer. De er fremragende både sammen med grønkål og stuvet hvidkål eller
 en gang spinat der er tilberedet med sukker og salt. dem der bliver til
 overs er glimrende som pålæg.
 Jeg køber desuden ofte ind i Tyskland og må konstatere at pølser i alle
 afskygninger bestemt kan være velsmagende kvalitetsprodukter.
 
 -- 
 Den grundlæggende årsag til verdens problemer er, at tåberne er skråsikre, 
 mens de forstandige er fulde af tvivl. Bertrand Russel
 Frank Løkkegaard * Mobil 2624 7311 
 
 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Ole Larsen (07-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ole Larsen | 
  Dato :  07-03-08 08:13 |  
  |  
 
            Frank Løkkegaard skrev:
 > Dertil kommer at man i de fleste velasorterede supermarkeder kan købe
 > kålpølser fra Slagter Lampe i Haderslev eller fra Højer Pølser i, ja
 > Højer. De er fremragende både sammen med grønkål og stuvet hvidkål eller
 > en gang spinat der er tilberedet med sukker og salt. dem der bliver til
 > overs er glimrende som pålæg.
 > Jeg køber desuden ofte ind i Tyskland og må konstatere at pølser i alle
 > afskygninger bestemt kan være velsmagende kvalitetsprodukter.
 > 
 Synes egentlig ikke Lampes er så fremragende som Vollstedts var for år 
 siden. De var en oplevelse, men om det har ændret sig med Vollstedt
 fremmarch som supermarkedsvare, aner jeg ikke
 -- 
 -and gallantly handed her my very last piece of gum-
 ---------------------------------------------
 http://olelarsen.eu/84/index.html
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Ukendt (07-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ukendt | 
  Dato :  07-03-08 11:40 |  
  |   
            
 "Ole Larsen" <olenospam@nospam.dk> skrev i meddelelsen 
 news:47d0eafa$0$90263$14726298@news.sunsite.dk...
 
 >>
 > Synes egentlig ikke Lampes er så fremragende som Vollstedts var for år 
 > siden. De var en oplevelse, men om det har ændret sig med Vollstedt
 > fremmarch som supermarkedsvare, aner jeg ikke
 
 
 Jeg giver dig ret i at Lampes kålpølser ikke er helt så gode, og kraftfulde, 
 som en kålpølse bør være.
 Men ofte er det desværre den eneste kålpølse der er at vælge imellem. Synd 
 og skam.
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Max (07-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Max | 
  Dato :  07-03-08 15:18 |  
  |   
            Hej Frank
 
 > alle afskygninger bestemt kan være velsmagende kvalitetsprodukter.
 
 Har du prøvet slagteren fra Hou's pølser ?
 
 -- 
 Mvh Max
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Jens Bruun (07-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jens Bruun | 
  Dato :  07-03-08 15:22 |  
  |   
            "Frank Løkkegaard" <fl@net.dialog.dk> skrev i en meddelelse
 news:fc.0073fb6b083fc09e3b9aca002a803b4c.83fc0c9@net.dialog.dk
 
 > He he - lige til at begynde med, tænkte jeg at nu havde mr. Bruun fået
 > trang til en lille let anretning bestående af ingredienserne
 > provokation og ironi garneret med munterhed i passende mængde.
 
 Indlægget er selvfølgelig skrevet med et glimt i øjet, men er nu reelt nok. 
 Jeg var positivt overrasket over, hvor godt resultatet blev med *så* få og 
 simple råvarer.
 
 > Ved nærmere eftertanke så rammer du jo nogte helt centralt. Pølser er
 > blevet til et andenrangsprodukt som ingen rigtig vil beskæftige sig
 > med som rigtig mad. Det er synd og skam.
 
 Ja. Jeg elsker pølser, og har faktisk en svaghed for den røde variant.
 
 > Jeg køber desuden ofte ind i Tyskland og må konstatere at pølser i
 > alle afskygninger bestemt kan være velsmagende kvalitetsprodukter.
 
 Enig. Aldi har sjovt nok nogle tyskproducerede pølser, der faktisk er ganske 
 hæderlige.
 
 -- 
 -Jens B.
 
 D.e.f.f.e.s. 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           edelvang@gmail.com (07-03-2008) 
         
	
            | Kommentar Fra : edelvang@gmail.com | 
  Dato :  07-03-08 12:22 |  
  |   
            On 7 Mar., 15:21, "Jens Bruun" <bruun_j...@hotmail.com> wrote:
 
 > Ja. Jeg elsker pølser, og har faktisk en svaghed for den røde variant.
 
 Også mig. Af samme grund står kødhakker med pølsehorn og kageplader
 også på ønskesedlen til min snarlige fødselsdag. Så bliver der også
 ordentligt hakkekød og nemmere vaniljekranse :)
 
 Hurra for mit nye hus med et helt kælderrum dedikeret til
 køkkenmaskiner!
 
 Mvh
 Kevin Borbye Edelvang
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |