Overtroisk avis: Antonius-gris
Hvordan kan dagbladet Information basere sin lederartikel på et dogme om, at
Antonius-svin har særlig kvalitet ("som forbrugeren svigter")?
Det er at vise foragt for naturvidenskab og at ligge på maven for
elite-snobbernes flertalsdiktatoriske smagsdommeri, for aldrig i
verdenhistorien har nogen frelste øko-tosser, blindede smagspaneler eller
andre kunne påvise, at der er registrerbar smagsforskel eller øget
næringsindhold eller mindre salmonellafare eller andet, som ligner "kvalitet".
Når gastronomi flirter med science, handler det altid om 100% fup-videnskab
og kun det. Kun her kan Pia Kjærsgårds kritik af ansigtstilsløring
kritiseres. På med bind for øjnene og vis, om I er til noget,
avis-madanmeldere. Stop bedraget, som sætter jer i mafiøst netværk med den
enigt placebo-svindlende lægevæsen og dettes uetiske medicinal-industri, det
kun kan få sit lort afsat via tvang, hvilket Information nu også går ind
for. Pengene har det bedst i borgernes lommer. Lad forbrugeren stemme med
fødderne og hold skatteyderbetalt, antidemokratisk særbehandling ude af
bordets glæder.
Kvindesagskvinder kræver kvoter for at deres svindlende propagandiser kan få
stillinger med propaganda for fritgårende grise. Jeg kender sekteriske
new-age polakker, der tror på, at slagteri-stress kan smages i en let-stegt
kotelet, men de tør heller ikke vædde og tage bind for øjnene.
Universitetsansatte har med stort forbrug af skattepenge modarbejdet
markedsfrihed, og Helsinki-deklaration hindrer dem derfor i at være
ansvarlige og lade deres ord komme an på en prøve og selv være
forsøgskaniner. Forskeren Dawson fik ikke lov at inficere sig selv med
HIV-virus, da han krævede det, men da Robert Kock opdagede kolera-bakterien
drak en konkurerende forsker koncentreret koleraopslemning og blev ikke
syg. Det var før verden gik af lave - dengang der fandtes ægte videnskab.
Med venlig hilsen Bo Warming, cand.scient. fysik-kemi-gymnasielærer, Bjelkes
Alle 46, 2200 N, 35861000
|