Kurt Hansen wrote:
> Forleden faldt jeg ved et tilfælde over en flaske kryddersnaps fra
> Braunstein, lavet på enebær. Jeg købte selvfølgelig straks et eksemplar. I
> dag så jeg få en egesnaps fra Schackenborg og den måtte jeg naturligvis
> også have. Herre Jemini, det vælter tilsyneladende frem med nye varianter.
> 
Jeg har selv lavet en snaps på egetræ. Det må siges at være let:
Et stykke frisksavet kærneved plumpes i et glas - snaps oveni - og efter 
nogle måneder er den klar 
Jeg har også lavet kryddersnaps på tørret Søhest + Søstjerne!  Det er 
vist et unica-produkt 
(Smagen - tja bum, men den er sjov at vise frem..)
 > Er der nogen der har kendskab til flere nye?
Men lidt mere seriøst:
http://www.ranimex.dk/productsByCategory.asp?strSubCatalogID=10&curCatalogID=10013&strSubCatalog_NAME=
Jeg er ikke nået til at smage dem, men kender Ranimex, og de har som 
regel sans for kvalitet 
Schumachers Blåbær er flere steder berømmet op på den anden side af 
sommerskyerne..