| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Hel kalkun på grill Fra : KC Christiansen | 
  Dato :  17-06-07 14:30 |  
  |   
            Hejsa!
 
 Vi skal prøve en hel kalkun på grillen på lørdag.. Har søgt lidt på google 
 ang. opskrifter...
 
 Fx. fylde den med appelsiner og løg samt forskellige krydderurter.
 
 Er der andre der har gode afprøvede opskrifter?
 
 Vi skal have nye kartofler til - men skal der også sovs til?
 
 Mvh
 
 KC 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Jens Bruun (17-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jens Bruun | 
  Dato :  17-06-07 21:27 |  
  |  
 
            "KC Christiansen" <etiketer@webspeedFJERN.dk> skrev i en meddelelse
 news:46753736$0$72891$edfadb0f@dread14.news.tele.dk
 > Er der andre der har gode afprøvede opskrifter?
 Hvad med denne: En hel kalkun grilles. Når kakunen er færdig, og kullene 
 tilpas afkølede, smides kalkunen ud, og kullene spises med passende sovs 
 til.
  
-- 
 -Jens B.
 D.e.f.f.e.s. 
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Max (17-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Max | 
  Dato :  17-06-07 21:36 |  
  |   
            Hej KC
 
 > Er der andre der har gode afprøvede opskrifter?
 
 Der må være mange amerikanske opskrifter på at lave den
 fugl de elsker så højt på trods af at gud må hade den siden
 han skabte den grim, dum og smagløs :)
 
 -- 
 Mvh Max
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           -V- (18-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : -V- | 
  Dato :  18-06-07 08:59 |  
  |   
            On 17 Jun., 15:29, "KC Christiansen" <etike...@webspeedFJERN.dk>
 wrote:
 > Hejsa!
 >
 > Vi skal prøve en hel kalkun på grillen på lørdag.. Har søgt lidt på google
 > ang. opskrifter...
 >
 > Fx. fylde den med appelsiner og løg samt forskellige krydderurter.
 >
 > Vi skal have nye kartofler til - men skal der også sovs til?
 
 Der skal uendelige mængder sovs til, for at få det tørre krapyl til at
 glide ned.
 
 
 
 
  
 -V-
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Sonny T. Larsen (18-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Sonny T. Larsen | 
  Dato :  18-06-07 10:25 |  
  |   
            On Mon, 18 Jun 2007 07:58:33 -0000, -V- wrote:
 
 > Der skal uendelige mængder sovs til, for at få det tørre krapyl til at
 > glide ned.
 
 Se, det forstår jeg jo ikke.
 
 Jeg har været ganske tilfreds med kalkun, både i ovn og kuglegrill.
 
 Sikker på, I ikke blot har fået overstegt kalkun?
 
 -- 
 /Sonny - #include <std.disclaimer.h>
 
 "I don't have an attitude problem, you have a perception problem."
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Kirsten Marker (18-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Kirsten Marker | 
  Dato :  18-06-07 16:39 |  
  |   
            Hvis i ikke kender til kalkun, ville jeg vælge noget andet.
 Kalkun er tør, og kræver megen opmærksomhed, under tilberedning, og i Dk er 
 der ikke rigtig tradition for kalkun steg, så i skal nok til England, USA og 
 måske Sverige for at få en velegnet brugsanvisning på grillkalkun.
 Personlig syntes jeg kalkun er dejlig, men som skrevet, kræver tilberedning 
 af samme, megen opmærksomhed, nytænkning og omhu.
 Fortæl os, hvordan jeres grillkalkun blev og hvad i gjorde.
 
 mvh/km
 "KC Christiansen" <etiketer@webspeedFJERN.dk> skrev i en meddelelse 
 news:46753736$0$72891$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
 > Hejsa!
 >
 > Vi skal prøve en hel kalkun på grillen på lørdag.. Har søgt lidt på google 
 > ang. opskrifter...
 >
 > Fx. fylde den med appelsiner og løg samt forskellige krydderurter.
 >
 > Er der andre der har gode afprøvede opskrifter?
 >
 > Vi skal have nye kartofler til - men skal der også sovs til?
 >
 > Mvh
 >
 > KC
 > 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Charlotte P. Korsør (22-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Charlotte P. Korsør | 
  Dato :  22-06-07 12:03 |  
  |   
            Hej
 Jeg lurer lidt efter en opskrift på en kalkun fyldt med en hel and, og anden 
 fyldt med en hel kylling. Men gamle chef der var fra New York kaldte den 
 noget særligt, men jeg har glemt hvad det var.
 
 Mange hilsner
 
 Charlotte Korsør
 "Kirsten Marker" <kmarker.fjerndette@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse 
 news:4676a718$0$52087$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > Hvis i ikke kender til kalkun, ville jeg vælge noget andet.
 > Kalkun er tør, og kræver megen opmærksomhed, under tilberedning, og i Dk 
 > er der ikke rigtig tradition for kalkun steg, så i skal nok til England, 
 > USA og måske Sverige for at få en velegnet brugsanvisning på grillkalkun.
 > Personlig syntes jeg kalkun er dejlig, men som skrevet, kræver 
 > tilberedning af samme, megen opmærksomhed, nytænkning og omhu.
 > Fortæl os, hvordan jeres grillkalkun blev og hvad i gjorde.
 >
 > mvh/km
 > "KC Christiansen" <etiketer@webspeedFJERN.dk> skrev i en meddelelse 
 > news:46753736$0$72891$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
 >> Hejsa!
 >>
 >> Vi skal prøve en hel kalkun på grillen på lørdag.. Har søgt lidt på 
 >> google ang. opskrifter...
 >>
 >> Fx. fylde den med appelsiner og løg samt forskellige krydderurter.
 >>
 >> Er der andre der har gode afprøvede opskrifter?
 >>
 >> Vi skal have nye kartofler til - men skal der også sovs til?
 >>
 >> Mvh
 >>
 >> KC
 >>
 >
 > 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Ebbe Kristensen (25-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ebbe Kristensen | 
  Dato :  25-06-07 09:29 |  
  |  
 
            Charlotte P. Korsør wrote:
 > Jeg lurer lidt efter en opskrift på en kalkun fyldt med en hel and,
 > og anden fyldt med en hel kylling. Men gamle chef der var fra New
 > York kaldte den noget særligt, men jeg har glemt hvad det var.
 Den hedder Turducken (Det tog under 10 sekunder at finde på Google   
http://www.thesalmons.org/lynn/turducken.html
Ebbe 
            
              |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |