| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Hjælp - jeg kan ikke lave sovs ! Fra : Andreas M. Hansen | 
  Dato :  17-06-07 09:52 |  
  |   
            Hej madguruer,
 
 Er der nogen her som kan henvise mig til nogle sites hvor jeg kan lære at 
 lave sovs ?
 De gange jeg har forsøgt mig med at lave noget ud fra en gang stegesky, så 
 bliver det til en gang gennemsigtig geleagtig masse....
 Det jeg har brug for at kunne lave, er gode fedtfattige dagligdags sovse til 
 kartofler, pasta og ris.
 - Findes der en sovseskole på nettet ? - familien er snart ved at være 
 trætte af Knorr's svampesovs...
 
 mvh
 
 Andreas M. Hansen 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Steen Jakobsen (17-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Steen Jakobsen | 
  Dato :  17-06-07 10:35 |  
  |   
            
 "Andreas M. Hansen" <nokke99@hotmail.com> skrev i en meddelelse 
 news:4674f635$0$828$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
 > Hej madguruer,
 >
 > Er der nogen her som kan henvise mig til nogle sites hvor jeg kan lære at 
 > lave sovs ?
 > De gange jeg har forsøgt mig med at lave noget ud fra en gang stegesky, så 
 > bliver det til en gang gennemsigtig geleagtig masse....
 > Det jeg har brug for at kunne lave, er gode fedtfattige dagligdags sovse 
 > til kartofler, pasta og ris.
 > - Findes der en sovseskole på nettet ? - familien er snart ved at være 
 > trætte af Knorr's svampesovs...
 >
 
 Maizena er din ven, specielt hvis du vil lave fedtfattig sovs.
 Men ellers er det nu nemt nok at ryste en meljævning eller røre en smørbolle 
 alt efter hvilken sovs der er tale om.
 
 Steen 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Kirsten Marker (17-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Kirsten Marker | 
  Dato :  17-06-07 11:09 |  
  |   
            For det første skal man have noget at lave sauce af, og da vi næsten alle 
 handler i supermarkeder og hjemtransorterer bakker med færdigt hakket kød, 
 så er der ikke rigtig noget at lave sauce af, derfor alle disse færdige 
 saucer der er dukket op med tiden.  Frikadeller, medister ogv., og lidt 
 kartoffelvand kan du ikke få frembragt en
 sauce der er spiselig, det vil blive en melspise.
 
 Gå du ind på Arlas sider der kan du få hjælp, til dine daglige retter, kik 
 efter f.eks frikadeller og se, hvordan  Arla tilbereder frikadeller og 
 klarer netop sauce eller ikke sauce .Iøvrigt, har Arla opskrifter på saucer 
 så klem du på med projektet sauce, som med tiden ikke bliver noget problem.
 
 mvh/km
 
 
 "Andreas M. Hansen" <nokke99@hotmail.com> skrev i en meddelelse 
 news:4674f635$0$828$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
 > Hej madguruer,
 >
 > Er der nogen her som kan henvise mig til nogle sites hvor jeg kan lære at 
 > lave sovs ?
 > De gange jeg har forsøgt mig med at lave noget ud fra en gang stegesky, så 
 > bliver det til en gang gennemsigtig geleagtig masse....
 > Det jeg har brug for at kunne lave, er gode fedtfattige dagligdags sovse 
 > til kartofler, pasta og ris.
 > - Findes der en sovseskole på nettet ? - familien er snart ved at være 
 > trætte af Knorr's svampesovs...
 >
 > mvh
 >
 > Andreas M. Hansen
 > 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Jens Bruun (17-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jens Bruun | 
  Dato :  17-06-07 11:23 |  
  |   
            "Kirsten Marker" <kmarker.fjerndette@mail.tele.dk> skrev i en
 meddelelse news:46750847$0$52162$edfadb0f@dread11.news.tele.dk
 
 > Gå du ind på Arlas sider der kan du få hjælp, til dine daglige
 > retter, kik efter f.eks frikadeller og se, hvordan  Arla tilbereder
 > frikadeller og klarer netop sauce eller ikke sauce .Iøvrigt, har Arla
 > opskrifter på saucer så klem du på med projektet sauce, som med tiden
 > ikke bliver noget problem.
 
 Hvad får dig til at tro, at Andreas kan finde gode, fedtfattige 
 sovseopskrifter på Arlas sider, når vi nu alle ved, at Arla lever af at 
 sælge animalske fedtstoffer?
 
 -- 
 -Jens B.
 
 D.e.f.f.e.s. 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Ralph (17-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ralph | 
  Dato :  17-06-07 11:42 |  
  |   
            "Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse 
 news:SoKdnQO2iZwUlujbRVnyvAA@giganews.com...
 > "Kirsten Marker" <kmarker.fjerndette@mail.tele.dk> skrev i en
 > meddelelse news:46750847$0$52162$edfadb0f@dread11.news.tele.dk
 >
 > Hvad får dig til at tro, at Andreas kan finde gode, fedtfattige 
 > sovseopskrifter på Arlas sider, når vi nu alle ved, at Arla lever af at 
 > sælge animalske fedtstoffer?
 
 Hæ, jeg prøvede lige, der en een med smør og mælk, et par stykker hvor mand 
 koger panden af i piskefløde, resten er baseret på Arlas færdigsovser.
 -- 
 Ralph 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Kirsten Marker (17-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Kirsten Marker | 
  Dato :  17-06-07 12:12 |  
  |   
            Det har du da ret i, men først skal en sauce læres at tilberedes, senere 
 finder man ud af at undgå de usunde  fedtholdige ingredienser.
 
 mvh/km
 
 "Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse 
 news:SoKdnQO2iZwUlujbRVnyvAA@giganews.com...
 > "Kirsten Marker" <kmarker.fjerndette@mail.tele.dk> skrev i en
 > meddelelse news:46750847$0$52162$edfadb0f@dread11.news.tele.dk
 >
 >> Gå du ind på Arlas sider der kan du få hjælp, til dine daglige
 >> retter, kik efter f.eks frikadeller og se, hvordan  Arla tilbereder
 >> frikadeller og klarer netop sauce eller ikke sauce .Iøvrigt, har Arla
 >> opskrifter på saucer så klem du på med projektet sauce, som med tiden
 >> ikke bliver noget problem.
 >
 > Hvad får dig til at tro, at Andreas kan finde gode, fedtfattige 
 > sovseopskrifter på Arlas sider, når vi nu alle ved, at Arla lever af at 
 > sælge animalske fedtstoffer?
 >
 > -- 
 > -Jens B.
 >
 > D.e.f.f.e.s.
 > 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
             Kirsten Marker (17-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Kirsten Marker | 
  Dato :  17-06-07 12:33 |  
  |   
            Gå ind på google, slå frikadellesauce op, og du får en masse tilbud på 
 tilberedning af frikadeller med sauce, her kan du så vælge netop den 
 opskrift du synes om.
 
 mvh/km
 
 
 
 
 ind "KirsteMarker" <kmrer.fjerndette@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse 
 news:46751712$0$52082$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > Det har du da ret i, men først skal en sauce læres at tilberedes, senere 
 > finder man ud af at undgå de usunde  fedtholdige ingredienser.
 >
 > mvh/km
 >
 > "Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse 
 > news:SoKdnQO2iZwUlujbRVnyvAA@giganews.com...
 >> "Kirsten Marker" <kmarker.fjerndette@mail.tele.dk> skrev i en
 >> meddelelse news:46750847$0$52162$edfadb0f@dread11.news.tele.dk
 >>
 >>> Gå du ind på Arlas sider der kan du få hjælp, til dine daglige
 >>> retter, kik efter f.eks frikadeller og se, hvordan  Arla tilbereder
 >>> frikadeller og klarer netop sauce eller ikke sauce .Iøvrigt, har Arla
 >>> opskrifter på saucer så klem du på med projektet sauce, som med tiden
 >>> ikke bliver noget problem.
 >>
 >> Hvad får dig til at tro, at Andreas kan finde gode, fedtfattige 
 >> sovseopskrifter på Arlas sider, når vi nu alle ved, at Arla lever af at 
 >> sælge animalske fedtstoffer?
 >>
 >> -- 
 >> -Jens B.
 >>
 >> D.e.f.f.e.s.
 >>
 >
 > 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           fynboen (17-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : fynboen | 
  Dato :  17-06-07 13:22 |  
  |   
            
 > Hej madguruer,
 >
 > Er der nogen her som kan henvise mig til nogle sites hvor jeg kan lære at 
 > lave sovs ?
 > De gange jeg har forsøgt mig med at lave noget ud fra en gang stegesky, så 
 > bliver det til en gang gennemsigtig geleagtig masse....
 > Det jeg har brug for at kunne lave, er gode fedtfattige dagligdags sovse 
 > til kartofler, pasta og ris.
 > - Findes der en sovseskole på nettet ? - familien er snart ved at være 
 > trætte af Knorr's svampesovs...
 >
 > mvh
 >
 > Andreas M. Hansen
 
 
 Hej alle.
 Den nemmeste måde at lave sovs på er, har man stegesky, hælder man det op i 
 en gryde, tag f.eks, 4 spsk. mel, drys det evt., gennem en sigte over 
 stegeskyen, lad det trække, når alt melet har trukket væde til sig, synker 
 det til bunds,  ikke før dette tidspunkt, tænder man for varmen, pisker med 
 et piskeris i gryden, nu er der ikke klumper, sovsen er fin, den kan evt. 
 gøres tyndere med vand eller mælk, denne fremgangsmåde kan bruges til alle 
 former for sovs.
 
 Kurt J.
 Odense 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Trine Kornum Christi~ (18-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ | 
  Dato :  18-06-07 12:55 |  
  |  
 
            "fynboen" <fynboen@galnet.dk> writes:
 > Den nemmeste måde at lave sovs på er, har man stegesky, hælder man det op i 
 > en gryde, tag f.eks, 4 spsk. mel, drys det evt., gennem en sigte over 
 > stegeskyen, lad det trække, når alt melet har trukket væde til sig, synker 
 > det til bunds,  ikke før dette tidspunkt, tænder man for varmen, pisker med 
 > et piskeris i gryden, nu er der ikke klumper, sovsen er fin, den kan evt. 
 > gøres tyndere med vand eller mælk, denne fremgangsmåde kan bruges til alle 
 > former for sovs.
 Det er også sådan jeg laver sovs til stege og den slags. Men 4 spsk
 mel? Det bliver da noget der kan skæres ud i skiver, gør det ikke? Jeg
 plejer til sovs til 2-3 sovseglade mennesker at bruge en spsk mel med
 top.
 Mvh Trine
 -- 
 Overnatning for op til fire personer i egen lejlighed. Hunde er velkomne.
 Butik med kurve, frostsikre stentøjsfigurer, brugskunst og meget mere.
 http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
            
              |   |   
            
        
 
            
         
            Jørgen Hess (18-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jørgen Hess | 
  Dato :  18-06-07 16:54 |  
  |   
            
"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse 
 news:u8xahfpfh.fsf@trinekc.dk...
 > "fynboen" <fynboen@galnet.dk> writes:
 >
 >> Den nemmeste måde at lave sovs på er, har man stegesky, hælder man det op 
 >> i
 >> en gryde, tag f.eks, 4 spsk. mel, drys det evt., gennem en sigte over
 >> stegeskyen, lad det trække, når alt melet har trukket væde til sig, 
 >> synker
 >> det til bunds,  ikke før dette tidspunkt, tænder man for varmen, pisker 
 >> med
 >> et piskeris i gryden, nu er der ikke klumper, sovsen er fin, den kan evt.
 >> gøres tyndere med vand eller mælk, denne fremgangsmåde kan bruges til 
 >> alle
 >> former for sovs.
 >
 > Det er også sådan jeg laver sovs til stege og den slags. Men 4 spsk
 > mel? Det bliver da noget der kan skæres ud i skiver, gør det ikke? Jeg
 > plejer til sovs til 2-3 sovseglade mennesker at bruge en spsk mel med
 > top.
 >
 > Mvh Trine
 >
 > -- 
 > Overnatning for op til fire personer i egen lejlighed. Hunde er velkomne.
 > Butik med kurve, frostsikre stentøjsfigurer, brugskunst og meget mere.
 >
 >  http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
 Hvad er en spsk (spiseske) med en kæmpetop eller et strøget mål? I en af 
 kogebøgerne er en spsk. hvedemel defineret som 10 gram.
 15 gram hvedemel jævner normalt en kvart liter sovs. Mere eller mindre om 
 sovsen skal være noget tyndpjask eller så den hænger ved.
 mvh Jørgen
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Sabina H. (17-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Sabina H. | 
  Dato :  17-06-07 14:56 |  
  |   
            "Andreas M. Hansen" <nokke99@hotmail.com> wrote in message 
 news:4674f635$0$828$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
 > Hej madguruer,
 >
 > Er der nogen her som kan henvise mig til nogle sites hvor jeg kan lære at 
 > lave sovs ?
 > De gange jeg har forsøgt mig med at lave noget ud fra en gang stegesky, så 
 > bliver det til en gang gennemsigtig geleagtig masse....
 > Det jeg har brug for at kunne lave, er gode fedtfattige dagligdags sovse 
 > til kartofler, pasta og ris.
 > - Findes der en sovseskole på nettet ? - familien er snart ved at være 
 > trætte af Knorr's svampesovs...
 
 
 jeg kan ikke henvise dig til et site der kan hjælpe dig, men jeg kan da give 
 dig mine sikre metoder.... næsten garantert til at give god sovs ;)
 
 til retter af stegte kødvarer, feks bøffer, medister, frikadeller og lign, 
 bruger jeg følgende metode:
 steger kødet færdig og pakker ind så det ikke bliver koldt, og koger 
 tilbehøret (oftest kartofler)...
 _lige_ når kødet er stegt færdigt, hældes stegefedtet over i en gryde der er 
 tilpas stor til at lave sovs i.... herefter hældes kartoffelvandet op i 
 panden og koger lidt, så resten af den gode smag samles med...
 kartoffelvandet tilføres en boullionterning (jeg foretrækker okse, næsten 
 til alt, undtagen fjerkræ) og den opløses i vandet, hvorefter vandet 
 overføres til en kande der kan hældes af....
 stegefedtet koges op, og tilføjes 1-3 spiseskeer mel, afhængig af mængde 
 fedt, melen røres ud i fedtet og koger let op... herefter tilføjes 
 kartoffel/boulionvandet lidt efter lidt under omrøring, indtil sovsen har 
 den rette konsistens....
 nu tilføjes kulør og ekstra smag, det kan være solbærmarmelade, ribsgele, 
 salt og peber, og hvis der er enormt meget sovs, evt ekstra boullion....
 
 det er snyd så det basker, men smager skisme godt, når man lige har fået den 
 smagt til ;)
 
 skal jeg lave sovs til steg, gør jeg principielt det samme, bortset fra at 
 jeg hælder stegeskyen fra i en kalde, bruger en sovseske til at fjerne så 
 meget fedtstof som muligt, som jeg så bruger til at koge mel op i, og 
 herefter bruges resten af stegeskyen så til at blande med enten 
 kartoffelvand eller almindeligt kogede vand, eller mælk hvis man bedst kan 
 lide det....
 denne sovs smages til på samme vis som den anden*G*
 
 man kunne måske tro at sovsen smager af det samme når jeg bruger samme 
 tilbehør til at give smag, men det gør den faktisk ikke, da den jo også taer 
 smag efter det kød man skal have, samt det man har valgt at krydre kødet med 
 ;)
 
 en fedtfattig variant som jeg synes er god til feks steg og lign, er at 
 fjerne fedtet (igen) fra stegeskyen (men denne gang smide den ud), hælde 
 resten af skyen med kartoffelvand eller vand eller mælk (eller en kombi) i 
 en gryde.... blande maizena mel i en lille kop mælk, og tilføre sovsen 
 gradvist mens det koger, til det har den rette konsistens, og igen tilføre 
 smag efter behov...
 
 en af de MEGET store problemer, jeg har oplevet med maizena, er at det netop 
 bliver sådan en geleagtig masse.... det problem elimineres faktisk for en 
 stor del, ved at blande det op med mælk, frem for vand.... det giver sovsen 
 en mere cremet og lækker konsistens ;) men jeg må indrømme, en sådan sovs er 
 ikke velegnet til genopvarmning....
 
 -- 
 Knus,
 Sabina 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Klaus Alexander Seis~ (17-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ | 
  Dato :  17-06-07 17:45 |  
  |  
 
            Sabina H. skrev:
 > nu tilføjes kulør og ekstra smag, det kan være [...]
 Jeg bruger med stort held fiskesovs ("nam pla") når jeg lige mangler 
 det der gør at sovsen eller gryderetten får en lækker smag.  Umami, 
 ville nogen nok sige - godt bliver det i hvert fald, og det får ikke 
 nødvendigvis maden til at smage af fisk.
 Mvh,
 -- 
 Klaus Alexander Seistrup
 http://klaus.seistrup.dk/
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Emil (17-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Emil | 
  Dato :  17-06-07 19:38 |  
  |   
            Klaus Alexander Seistrup wrote:
 
 >Jeg bruger med stort held fiskesovs ("nam pla") når jeg lige mangler 
 >det der gør at sovsen eller gryderetten får en lækker smag.  Umami, 
 >ville nogen nok sige - godt bliver det i hvert fald, og det får ikke 
 >nødvendigvis maden til at smage af fisk.
 
 Her har du fat i den lange ende. Fiskesovs består ofte af 70%
 "ansjoskoncentrat", som jeg ikke véd hvad dækker over. Indeholder
 yderligere salt og sukker. Det er helt klart, og indeholder ingen
 olier. Smagen er autentisk nok.
 
 Jeg foretrækker at bruge alm. ansjoser, så jeg bedre véd hvad maden
 består af. De bruges normalt i leverposteg og i forloren skilpadde.
 
 En rigtig god sovs til stegt oksekød (Sause Friand):
 Udvask, hak og knus 3 ansjoser. De koges (simrer) i en time under låg,
 sammen med 4 hakkede chalotteløg i en blanding af et glas rødvin
 og et glas bouillon. Sies og tilsættes lidt citronsaft samt noget
 af skyen fra stegningen.
 
 
 m.v.h. Emil
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
             Klaus Alexander Seis~ (17-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ | 
  Dato :  17-06-07 19:41 |  
  |  
 
            Emil skrev:
 >> Jeg bruger med stort held fiskesovs ("nam pla") når jeg [...]
 > 
 > Jeg foretrækker at bruge alm. ansjoser, så jeg bedre véd hvad
 > maden består af.
 Ja, det har du ret i, og det burde jeg nok osse.  Men erfaringen 
 viser at jeg aldrig når at få brugt et helt glas ansjoser når det 
 er åbnet, så jeg gik over til fiskesovs i stedet.
 Mvh,
 -- 
 Klaus Alexander Seistrup
 http://klaus.seistrup.dk/
            
             |   |   
            
        
 
            
         
              Emil (17-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Emil | 
  Dato :  17-06-07 20:04 |  
  |   
            Klaus Alexander Seistrup wrote:
 
 >Ja, det har du ret i, og det burde jeg nok osse.  Men erfaringen 
 >viser at jeg aldrig når at få brugt et helt glas ansjoser når det 
 >er åbnet, så jeg gik over til fiskesovs i stedet.
 
 Udmærket argument. De små glas jeg køber, bliver nu hurtigt spist.
 Faktisk fryser jeg lidt ned, så jeg altid har lidt krydderi ved
 hånden.
 
 Det vigtige, som du kom frem med var, at ansjoser er et rigtigt godt
 krydderi - specielt til smørrebrød, oksekød og nogle sammenkogte
 retter.
 
 De færreste tør bruge dem, uanset herkomst og form. Men de snyder sig
 selv for en dejlig smagsoplevelse.
 Tak fordi du bragte emnet på banen.
 
 
 m.v.h. Emil
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
               Klaus Alexander Seis~ (18-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ | 
  Dato :  18-06-07 05:17 |  
  |  
 
            Emil skrev:
 > De små glas [ansjoser] jeg køber, bliver nu hurtigt spist.
 > Faktisk fryser jeg lidt ned, så jeg altid har lidt krydderi
 > ved hånden.
 Det var en god idé, det vil jeg overveje.
 > Det vigtige, som du kom frem med var, at ansjoser er et 
 > rigtigt godt krydderi - specielt til smørrebrød, oksekød og
 > nogle sammenkogte retter.
 Helt enig, så længe man ikke kommer så meget ansjos eller fiskesovs 
 i retten, at den kommer til at smage af fisk.
 Mvh,
 -- 
 Klaus Alexander Seistrup
 http://klaus.seistrup.dk/
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Andreas M. Hansen (17-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Andreas M. Hansen | 
  Dato :  17-06-07 21:31 |  
  |   
            Indtil videre tak for en håndfuld inspirerende indlæg - de skal alle 
 afprøves.
 Specielt fynboen og Sabinas metoder lyder som noget jeg kan bruge i 
 hverdagen - Klaus A's version med fiskesauce er nok noget jeg skal prøve en 
 gang når jeg skal eksperimentere.
 Det foresvæver mig at jeg kan genkende noget af hvad min gamle mor gjorde, 
 men hun døde desværre inden det at lave mad blev noget som jeg skulle 
 beskæftige mig med.
 
 mvh
 
 Andreas M. Hansen 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Ole Christiansen (20-06-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ole Christiansen | 
  Dato :  20-06-07 08:24 |  
  |   
            
"Andreas M. Hansen" <nokke99@hotmail.com> skrev i en meddelelse 
 news:4674f635$0$828$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
 > Hej madguruer,
 >
 > Er der nogen her som kan henvise mig til nogle sites hvor jeg kan lære at 
 > lave sovs ?
 > De gange jeg har forsøgt mig med at lave noget ud fra en gang stegesky, så 
 > bliver det til en gang gennemsigtig geleagtig masse....
 > Det jeg har brug for at kunne lave, er gode fedtfattige dagligdags sovse 
 > til kartofler, pasta og ris.
 > - Findes der en sovseskole på nettet ? - familien er snart ved at være 
 > trætte af Knorr's svampesovs...
 >
 > mvh
 >
 > Andreas M. Hansen
 >
 Prøv dette link:
 http://www.dr.dk/Mad/Temaer/2006/Sovs/20061005141147.htm
/Ole 
            
              |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |