| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | for gammel olivenolie? Fra : rasmus | 
  Dato :  23-05-07 09:52 |  
  |   
            Hejsa,
 
 hældre lidt olivenolie på tomaterne i går. Det smagte fint omend lidt 
 kraftigt af olivenolie. Det viser sig, at flasken har stået åben (med låg på 
 dog) i et års tid. Bliver olie for gammelt?
 
 ras 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Jens Bruun (23-05-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jens Bruun | 
  Dato :  23-05-07 12:05 |  
  |   
            "rasmus" <preben@hotmail.com> skrev i en meddelelse
 news:4653ffa0$0$90272$14726298@news.sunsite.dk
 
 > Bliver olie for gammelt?
 
 Som Kevin fortæller en gang eller to (eller var det fire?), kan olie 
 harskne, hvorefter den ikke smager specielt godt. Opbevares den køligt og 
 især mørkt, kan den holde rimelig lang tid. Du kan også opbevare olivenolie 
 i køleskab for at forlænge levetiden. Den ser bare ikke så appetittelig ud, 
 lige når den kommer ud fra kulden, men ligner sig selv efter nogle minutter 
 ved stuetemperatur. Ilt og lys er største fjende.
 
 -- 
 -Jens B.
 
 D.e.f.f.e.s. 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Kert Rats (23-05-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Kert Rats | 
  Dato :  23-05-07 14:09 |  
  |   
            
 "Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse 
 news:wrOdnc8-yvhQgsnbnZ2dnUVZ8v-dnZ2d@giganews.com...
 > "rasmus" <preben@hotmail.com> skrev i en meddelelse
 > news:4653ffa0$0$90272$14726298@news.sunsite.dk
 >
 >> Bliver olie for gammelt?
 >
 > Som Kevin fortæller en gang eller to (eller var det fire?), kan olie 
 > harskne, hvorefter den ikke smager specielt godt. Opbevares den køligt og 
 > især mørkt, kan den holde rimelig lang tid. Du kan også opbevare 
 > olivenolie i køleskab for at forlænge levetiden. Den ser bare ikke så 
 > appetittelig ud, lige når den kommer ud fra kulden, men ligner sig selv 
 > efter nogle minutter ved stuetemperatur. Ilt og lys er største fjende.
 >
 
 Og høj opbevaringstemperatur (stuetemperatur) vil også fremskynde 
 harskningsprocessen!
 
 
 Venligst
 
 Kert Rats
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |