| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Salat til andebryst Fra : Zarinaen | 
  Dato :  04-05-07 14:03 |  
  |  
 
            Hej gruppe!
 Endnu et spørgsmål   
Jeg skal lave buffet til 50 mennesker. - Der skal bla. være andebryst
 - jeg ville gerne have en salat på buffeten der passer godt til and
 ( det skal lige siges, at det skal servers koldt)
 Er der nogen der ligger inde med en med en spændende og forholdsvis
 nem ide´ til ande tilbehør
 V.H
 Sofie
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Ralph (04-05-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ralph | 
  Dato :  04-05-07 15:30 |  
  |   
            "Zarinaen" <fie@mash4077.dk> skrev i en meddelelse 
 news:1178283787.907572.326500@p77g2000hsh.googlegroups.com...
 Er der nogen der ligger inde med en med en spændende og forholdsvis
 nem ide´ til ande tilbehør
 
 En ide, And serveres ofte med rødkål eller a'la orange, så hvorfor ikke lave 
 en råkostsalat af fintsnittet rødkål med masser halve både appelsin 
 overhældt med et par skvæt olivenolie og et par mindre skvæt 
 balsamicoeddike.
 
 -- 
 Ralph
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           padre (04-05-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : padre | 
  Dato :  04-05-07 15:34 |  
  |   
            "Zarinaen" <fie@mash4077.dk> skrev i en meddelelse 
 news:1178283787.907572.326500@p77g2000hsh.googlegroups.com...
 
 >Jeg skal lave buffet til 50 mennesker. - Der skal bla. være andebryst
 >- jeg ville gerne have en salat på buffeten der passer godt til and
 >( det skal lige siges, at det skal servers koldt)
 
 Så vil jeg foreslå en salat med valnødder i, med en lidt dressing med 
 citronsaft, honning, eddike olie og vand, så man får en lidt sur/sød 
 dressing med en svag honningsmag.
 
 
 -- 
 padre
 You could take me seriously, but statistically, you would be making a 
 mistake 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Mette Svangren Gutte~ (05-05-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Mette Svangren Gutte~ | 
  Dato :  05-05-07 16:32 |  
  |   
            
>"Zarinaen" <fie@mash4077.dk> skrev i meddelelsen 
 >news:1178283787.907572.326500@p77g2000hsh.googlegroups.com...
 >Hej gruppe!
 >Endnu et spørgsmål   
>Jeg skal lave buffet til 50 mennesker. - Der skal bla. være andebryst
 >- jeg ville gerne have en salat på buffeten der passer godt til and
 >( det skal lige siges, at det skal servers koldt)
 Hejsa
 Jeg er meget glad for en frisk og enkel salat af appelsinfileter, brøndkarse 
 og ristede pinjekerner. Drysses med lidt salt og peber, og så endelig lige 
 en lillebitte smule god olie over. Superlækkert netop til and!
 MVH Mette
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Ukendt (05-05-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ukendt | 
  Dato :  05-05-07 18:28 |  
  |  
 
            > Hej gruppe!
 >
 > Endnu et spørgsmål   
> Jeg skal lave buffet til 50 mennesker. - Der skal bla. være andebryst
 > - jeg ville gerne have en salat på buffeten der passer godt til and
 > ( det skal lige siges, at det skal servers koldt)
 >
 > Er der nogen der ligger inde med en med en spændende og forholdsvis
 > nem ide´ til ande tilbehør
 >
 > V.H
 > Sofie
 Til andebryst har jeg serveret følgende salat, som er meget let at lave, og 
 som vinder ved at stå nogle timer, inden den spises.
 Nogle gode tomater skæres i skiver og blandes med nogle grønne bønner, som 
 er kogt al dente.
 Der snittes lidt løg, gerne en blanding af rødløg, salatløg, hvidløg, etc. 
 Dette drysses over.
 Der laves en marinade af 2 dele olivenolie til 1 del balsamico (både rød og 
 hvis kan fint bruges, ofte bruger jeg begge)
 Til denne olie/eddike-dressing tilsættes mange friskhakkede krydderurter og 
 salt og peber.
 Dette marinade heldes og grøntsagerne i skålen, og salaten blandes 
 forsigtigt.
 Med fordel kan der tilsættes enten feta eller mozzarella-ost i tern.
 Louise 
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Aksel Pedersen (08-05-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Aksel Pedersen | 
  Dato :  08-05-07 14:51 |  
  |   
            
 "Louise" <louise.krarupSNABELAprivat.dk> skrev i en meddelelse 
 news:463cbeb6$0$90268>
 > Til andebryst har jeg serveret følgende salat, som er meget let at lave, 
 > og som vinder ved at stå nogle timer, inden den spises.
 >
 > Nogle gode tomater skæres i skiver og blandes med nogle grønne bønner, som 
 > er kogt al dente.
 > Der snittes lidt løg, gerne en blanding af rødløg, salatløg, hvidløg, etc. 
 > Dette drysses over.
 > Der laves en marinade af 2 dele olivenolie til 1 del balsamico (både rød 
 > og hvis kan fint bruges, ofte bruger jeg begge)
 > Til denne olie/eddike-dressing tilsættes mange friskhakkede krydderurter 
 > og salt og peber.
 > Dette marinade heldes og grøntsagerne i skålen, og salaten blandes 
 > forsigtigt.
 >
 > Med fordel kan der tilsættes enten feta eller mozzarella-ost i tern.
 >
 > Louise
 
 Det har altid undret mig med appelsin/oranger/søde sager til and. Jeg synes, 
 det lyder helt forkert - derfor har jeg aldrig turde prøve det.  Det er lidt 
 ligesom tanken om lammeculotte med persillesovs eller hotwings og 
 walldorfsalat!
 Nej, Louises salat er afgjort mest relevant - i forhold til de andre 
 forslag.
 Men, smag og beh........g
 Mvh
 Aksel 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Ebbe Kristensen (09-05-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ebbe Kristensen | 
  Dato :  09-05-07 13:14 |  
  |   |   |   
            
        
 
            
         
           Christian B. Andrese~ (09-05-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Christian B. Andrese~ | 
  Dato :  09-05-07 13:25 |  
  |  
 
            On 4 Maj, 15:03, Zarinaen <f...@mash4077.dk> wrote:
 > Hej gruppe!
 >
 > Endnu et spørgsmål   
> Jeg skal lave buffet til 50 mennesker. - Der skal bla. være andebryst
 > - jeg ville gerne have en salat på buffeten der passer godt til and
 > ( det skal lige siges, at det skal servers koldt)
 >
 > Er der nogen der ligger inde med en med en spændende og forholdsvis
 > nem ide´ til ande tilbehør
 Æblesalsa:
 3/4 kg æble i små tern
 450 g rødløg i tern
 1 bdt. bredbladet persille
 75 g hakkede hasselnødder
 1 spsk. revet citronskal
 1 dl. citronsaft
 salt og peber
 Bland æble, rødløg, hakket persille, hasselnødder, citronskal og
 citronsaft og smag salsaen til med salt og peber.
 --
 Christian.....MSN: spørg...
 http://www.yee-haw.dk
X-og-tværs: Landsbytosser med 2 bogstaver:
 ....... DF.
            
              |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |