| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Lave Parmaskåle med æg og tomat i forvejen Fra : Ditte H | 
  Dato :  29-04-07 21:03 |  
  |  
 
            Hej
 http://www.idenyt.dk/artikler_show.asp?show=13419
Har I en idé om, om man kan lave dem lidt i forvejen. Har kun en form med 
 plads til 6 stk og skal lave det dobbelte.
 Forestiller mig, at jeg tager dem ud af formene og sætter dem på et stykke 
 bagepapir og så ind i ovnen og varmer dem.
 På forhånd tak for hjælpen.
 Hilsen Ditte 
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Klaus Alexander Seis~ (30-04-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ | 
  Dato :  30-04-07 05:17 |  
  |  
 
            Ditte H skrev:
 > Har I en idé om, om man kan lave dem lidt i forvejen. Har 
 > kun en form med plads til 6 stk og skal lave det dobbelte.
 Mon man kan bruge muffinforme af papir?
 Mvh,
 -- 
 Klaus Alexander Seistrup
 http://klaus.seistrup.dk/
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Ditte H (30-04-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ditte H | 
  Dato :  30-04-07 08:40 |  
  |   
            
 "Klaus Alexander Seistrup" <klaus@seistrup.dk> skrev i meddelelsen 
 news:f13qkf$7dc$1@minji.szn.dk...
 > Ditte H skrev:
 >
 >> Har I en idé om, om man kan lave dem lidt i forvejen. Har
 >> kun en form med plads til 6 stk og skal lave det dobbelte.
 >
 > Mon man kan bruge muffinforme af papir?
 
 
 Hej
 
 Jeg ville ikke bruge muffinsforme af papir, tror nemt ægget kunne løbe 
 "over".
 Omvendt er der jo skinke til at holde det inde, samt en tomat til at holde 
 den stående.
 
 Jeg har heldigvis muffinforme af silikone, så jeg mangler bare at finde ud 
 af, om de kan laves af to omgange og holdes varme.
 
 Hilsen Ditte 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Klaus Alexander Seis~ (30-04-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ | 
  Dato :  30-04-07 17:11 |  
  |  
 
            Ditte H skrev:
 > Jeg ville ikke bruge muffinsforme af papir, tror nemt ægget 
 > kunne løbe "over".
 Hvorfor skulle ægget løbe lettere over end hvis det blev bagt i en 
 silikoneform?  Hvis man lægger et stykke bagepapir under, må der 
 være grænser for hvor stor skaden kan blive.  Æggestørrelsen er en 
 anden parameter man kan skrue på.
 Jeg er ikke sikker på at jeg har nogle papirforme, ellers kunne jeg 
 afprøve idéen for dig - jeg er ikke bange for at prøve noget nyt.
 > Jeg har heldigvis muffinforme af silikone, [...]
 Ja, du har bare ikke nok, og det ville være billigt at anskaffe sig 
 mange forme i papir.
 > [...] så jeg mangler bare at finde ud af, om de kan laves af to
 > omgange og holdes varme.
 Genopvarmede æggeretter er sjældent spændende, synes jeg, men det er 
 vel smag og behag.
 Mvh,
 -- 
 Klaus Alexander Seistrup
 http://klaus.seistrup.dk/
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Tove Krieger (01-05-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Tove Krieger | 
  Dato :  01-05-07 22:24 |  
  |  
 
            In news:46359d43$0$90264$14726298@news.sunsite.dk,
 Ditte H <ditte@----.dk> typed:
 >
 > Jeg har heldigvis muffinforme af silikone, så jeg mangler bare at
 > finde ud af, om de kan laves af to omgange og holdes varme.
 >
 > Hilsen Ditte
 Jeg købte for et par dage siden en æske med 10 stk. enkelte 
 muffinforme af silikone i Bilka. De kostede knapt 50 kr., så man kan 
 jo få 20 forme af de enkelte for den samme pris som en de sorte 
 sammenhængende med kun 6 forme koster. De silikoneforme er nu en 
 ganske genial opfindelse. De skal ikke smøres, og de kan stilles på 
 bagepladen uden bagepapir under.
 -- 
 Venlig hilsen  Tove    
Beware of people who dislike cats
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           edelvang@gmail.com (30-04-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : edelvang@gmail.com | 
  Dato :  30-04-07 17:06 |  
  |   
            On 30 Apr., 09:39, "Ditte H" <d...@----.dk> wrote:
 
 > Jeg har heldigvis muffinforme af silikone, så jeg mangler bare at finde ud
 > af, om de kan laves af to omgange og holdes varme.
 
 Det ville jeg gøre med sindsro, men kun lige inden 2. omgang, så de
 ikke når at blive kedelige.
 
 Det var i øvrigt en god brunch-idé... Jeg har i hvert fald arkiveret
 den på rette sted.
 
 Mvh
 Kevin Borbye Edelvang
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           edelvang@gmail.com (01-05-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : edelvang@gmail.com | 
  Dato :  01-05-07 20:36 |  
  |   
            On 30 Apr., 18:10, Klaus Alexander Seistrup <k...@seistrup.dk> wrote:
 
 > Genopvarmede æggeretter er sjældent spændende, synes jeg, men det er
 > vel smag og behag.
 
 Der er enorm (for ikke at sige altafgørende) forskel på at
 "genopvarme" og at "holde varmt 5 minutter". Det første sker i selv de
 bedste køkkener.
 
 Mvh
 Kevin Borbye Edelvang
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Klaus Alexander Seis~ (02-05-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ | 
  Dato :  02-05-07 05:12 |  
  |  
 
            Kevin skrev:
 >> Genopvarmede æggeretter er sjældent spændende, synes jeg, 
 >> men det er vel smag og behag.
 > 
 > Der er enorm (for ikke at sige altafgørende) forskel på at
 > "genopvarme" og at "holde varmt 5 minutter".
 Måske, men hvis første hold parmaskåle er ude mens andet hold 
 bager, skal det vel genopvarmes inden servering?  Og hvert hold 
 skal bage i 15 minutter.
 Jeg ville helt klart vælge at låne eller købe yderligere muffins-
 sæt, så jeg kunne bage hele portionen på én gang.  Og så ville
 jeg, som tidligere nævnt, ikke være bleg for at forsøge mig med 
 papirforme.  Med lidt behændighed, og hvis man bruger den mindste 
 størrelse æg (jeg har prøvet at lave parmaskåle af Irmas XL-æg,
 og det giver for meget æggehvide i forhold til skinke/bacon efter 
 min smag), tror jeg godt at papirforme kan fungere.
 Mvh,
 -- 
 Klaus Alexander Seistrup
 http://klaus.seistrup.dk/
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |