| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Pickles - hvordan? Fra : Jens Bruun | 
  Dato :  22-04-07 19:20 |  
  |   
            Jeg eeeeeelsker remoulade, og har indtil nu sprunget over, hvor gærdet var 
 lavest. Dvs. købt min pickles, hakket den og rørt den med min hjemmelavede 
 mayonaise og honning-dijon (og nu også med finthakkede løg efter anbefaling 
 fra denne gruppe). Størst succes med købe-pickles har jeg haft med Irmas 
 udgave, der indeholder Brøndum-snaps (ja, det var en anbefaling). Men nu går 
 den ikke længere. Jeg vil lave min egen pickles. Spørgsmålet er bare, 
 hvordan? Det er så her, I kommer ind.
 
 Hvem har en rigtig god opskrift på pickles?
 
 -- 
 -Jens B.
 
 D.e.f.f.e.s. 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           akr37@helsingor.dk (23-04-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : akr37@helsingor.dk | 
  Dato :  23-04-07 08:46 |  
  |   
            On 22 Apr., 20:19, "Jens Bruun" <bruun_j...@hotmail.com> wrote:
 > Jeg eeeeeelsker remoulade, og har indtil nu sprunget over, hvor gærdet var
 > lavest. Dvs. købt min pickles, hakket den og rørt den med min hjemmelavede
 > mayonaise og honning-dijon (og nu også med finthakkede løg efter anbefaling
 > fra denne gruppe). Størst succes med købe-pickles har jeg haft med Irmas
 > udgave, der indeholder Brøndum-snaps (ja, det var en anbefaling). Men nu går
 > den ikke længere. Jeg vil lave min egen pickles. Spørgsmålet er bare,
 > hvordan? Det er så her, I kommer ind.
 >
 > Hvem har en rigtig god opskrift på pickles?
 >
 > --
 > -Jens B.
 >
 > D.e.f.f.e.s.
 
 Her kommer en sikker vinder
 Tomat- og agurkeremoulade
 
 
 
 Ingredienser:
 
 1 kg grønne tomater
 1½ kg rå agurker
 1 dyb tallerken pillede løg
 1 håndfuld salt
 ½ l vand
 1 kop eddike
 3/4 l eddike
 3/4 kg melis
 ½ kop sennepspulver
 3 tsk karry
 2 tsk gurkemeje
 1 kop mel
 1 tsk flydende konserveringsmiddel + lidt til skylning af glas
 
 
 Fremgangsmåde:
 Grønne tomater, rå agurk, løg og salt køres gennem kødmaskinen og
 stilles til side til det væsker. Væden sies fra. Mosen koges i ca. 20
 min. med vand og 1 kop eddike og sies igen. Blandes med 3/4 l eddike,
 melis, krydderier og mel. Massen bringes i kog under omrøring og koges
 i 20 min. under fortsat omrøring. Til sidst tilsættes flydende
 konserveringsmiddel og remouladen hældes på rene, konserveringsmiddel-
 skyllede glas.
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Kirsten Marker (23-04-2007) 
         
	
            | Kommentar Fra : Kirsten Marker | 
  Dato :  23-04-07 10:39 |  
  |   
            Ja, dette er alletiders opskrift på pickles, helt i top!.
 
 Opskriften fandt vi  i sin tid  i "Haven" Det Danske Haveselskab i nr. 9 
 1985 og har fulgt os siden, opskriften har rigtig været efterspurgt af 
 familie og venner efter endt spisning hos os.  .
 Remouladen smager godt som den er, men ønskes den mildere, kan der røres 
 mayo, creme fraiche, youghurt,  kvark  ogv.  i .
 
 mvh/kirsten
 ..xxxxxx stjerne opskrift.
 
 <akr37@helsingor.dk> skrev i en meddelelse 
 news:1177314364.373565.302310@y5g2000hsa.googlegroups.com...
 On 22 Apr., 20:19, "Jens Bruun" <bruun_j...@hotmail.com> wrote:
 > Jeg eeeeeelsker remoulade, og har indtil nu sprunget over, hvor gærdet var
 > lavest. Dvs. købt min pickles, hakket den og rørt den med min hjemmelavede
 > mayonaise og honning-dijon (og nu også med finthakkede løg efter 
 > anbefaling
 > fra denne gruppe). Størst succes med købe-pickles har jeg haft med Irmas
 > udgave, der indeholder Brøndum-snaps (ja, det var en anbefaling). Men nu 
 > går
 > den ikke længere. Jeg vil lave min egen pickles. Spørgsmålet er bare,
 > hvordan? Det er så her, I kommer ind.
 >
 > Hvem har en rigtig god opskrift på pickles?
 >
 > --
 > -Jens B.
 >
 > D.e.f.f.e.s.
 
 Her kommer en sikker vinder
 Tomat- og agurkeremoulade
 
 
 
 Ingredienser:
 
 1 kg grønne tomater
 1½ kg rå agurker
 1 dyb tallerken pillede løg
 1 håndfuld salt
 ½ l vand
 1 kop eddike
 3/4 l eddike
 3/4 kg melis
 ½ kop sennepspulver
 3 tsk karry
 2 tsk gurkemeje
 1 kop mel
 1 tsk flydende konserveringsmiddel + lidt til skylning af glas
 
 
 Fremgangsmåde:
 Grønne tomater, rå agurk, løg og salt køres gennem kødmaskinen og
 stilles til side til det væsker. Væden sies fra. Mosen koges i ca. 20
 min. med vand og 1 kop eddike og sies igen. Blandes med 3/4 l eddike,
 melis, krydderier og mel. Massen bringes i kog under omrøring og koges
 i 20 min. under fortsat omrøring. Til sidst tilsættes flydende
 konserveringsmiddel og remouladen hældes på rene, konserveringsmiddel-
 skyllede glas.
 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |