Brian Juul Nielsen wrote:
> Hejsa,
>
> Dette er nok dagens morsomme/specielle indlæg.. Og ja, ang.
> nedenstående, er jeg nok lidt mærkelig..
Næh, det er jeg overbevist om at du ikke er.
>
> Hvis man f.eks. køber nogle af de der kasser med pulver i, som man
> bare skal blande vand i, og så er det blevet til dej til en
> chokoladekage.. Den dej smager altså ret godt, og den ene
> teske-fuld tager den anden. Nogle gange bliver jeg også lidt
> dårlig, hvis jeg har spist det i store mængder. Men så spiser jeg
> et par æbler, og så er det ovre.. Det er ikke noget jeg gør
> dagligt, men måske gennemsnitligt 3-4 gange om året. Er det farligt
> at spise denne ubagte dej? Der er måske noget hævemiddel i..?
Det kan da godt være at der er hævemiddel i, men det er i en meget
begrænset mængde. Det skal du spise en hel del af førend det bliver
farligt.
>
> En bekendt har bildt mig ind at man kan dø, hvis man spiser dejen.
> Ikke at jeg vil sige det er helt ufarligt, men vil ikke tro at man
> kan dø af det..
>
> Eller hvad..? :)
Man dør helt sikkert efter det, hvor længe efter er uvist,
men
når du nu skal spise kagedej, hvorfor laver du så ikke vanillekranse
en gang imellem, _den_ dej er himmelsk, det er derfor at jeg nogle
(læs mange) gange har været nødt til at lave en dobbelt portion dej.
Da børnene og senere børnebørnene var små var det et super-hit at
"hjælpe til" ved bagningen. Jeg holdt mig skam heller ikke selv
tilbage
--
Venlig hilsen Tove
Beware of people who dislike cats