| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Lille svinekam lavet på forhånd? Fra : Lene | 
  Dato :  18-12-06 10:37 |  
  |   
            Kan man ikke tilberede en svinekam på forhånd ligesom man kan med en 
 and?.  2. juledag kommer der folk her og for at blive fri for at stå med 
 det hele denne dag, vil jeg gerne lave svinekammen en af dagene.
 
 Kan I give mig et tip til hvordan jeg bedst gør det. Her tænker jeg også 
 på hvordan jeg så får sikret mig at den får en sprød svær.
 
 Mvh. Lene
 40plus.dk
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Ralph (18-12-2006) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ralph | 
  Dato :  18-12-06 16:43 |  
  |   
            "Lene" <lesletdette@satzone.com> skrev i en meddelelse 
 news:45866112$0$181$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
 > Kan man ikke tilberede en svinekam på forhånd ligesom man kan med en and?. 
 > 2. juledag kommer der folk her og for at blive fri for at stå med det hele 
 > denne dag, vil jeg gerne lave svinekammen en af dagene.
 
 Hmm, jeg vil tillade mig at tvivle, dels pga. opvarmningen dagen efter og 
 sværens sprødhed.
 
 Men rødkål, kogning og pilning af brunekartofler, skrælning af hvide 
 kartofler, stegning og partering af and, ris a'lamande, kirsebærsovs, 
 finsnitning af sværen kan da sagtens laves dagene før, så er det sådan set 
 kun kamstegen der mangler.
 
 -- 
 Ralph 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           sailor99 (18-12-2006) 
         
	
            | Kommentar Fra : sailor99 | 
  Dato :  18-12-06 17:35 |  
  |   
            
 "Lene" <lesletdette@satzone.com> skrev i en meddelelse 
 news:45866112$0$181$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
 > Kan man ikke tilberede en svinekam på forhånd ligesom man kan med en and?. 
 > 2. juledag kommer der folk her og for at blive fri for at stå med det hele 
 > denne dag, vil jeg gerne lave svinekammen en af dagene.
 >
 > Kan I give mig et tip til hvordan jeg bedst gør det. Her tænker jeg også 
 > på hvordan jeg så får sikret mig at den får en sprød svær.
 >
 > Mvh. Lene
 > 40plus.dk
 
 Skær sværen fra i et stykke.
 Når du skal bruge stegen, lægger du sværen i et ildfast fad med skindsiden 
 nedad. Hæld så kogende vand i, så skindet er dækket. Må gerne gentages en 
 gang. Herefter gnider du sværen med groft salt og smider den i ovnen ved 200 
 grader ( evt lidt mindre ved varmluft) hold hele tiden øje med den. Efter en 
 ½ times tid begynder den at være klar. Resten klares evt. under grill, men 
 pas på, for til sidst går det stærkt.
 På den måde har du opvarmet steg med sprød svær.
 
 Mvh
 Georg 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Emilsen (18-12-2006) 
         
	
            | Kommentar Fra : Emilsen | 
  Dato :  18-12-06 19:58 |  
  |   
            Lene:
 > Kan I give mig et tip til hvordan jeg bedst gør det. Her 
 > tænker jeg også på hvordan jeg så får sikret mig at den får en 
 > sprød svær.
 
 
 Google med følgende linie i søgefeltet:
 "Udskæring og tilberedning af svinekød"
 
 Hent første hit - det er en PDF-file på 2 Mb fra Danske 
 Slagterier - som har mange gode tips.
 
 
 m.v.h. Emil
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |