| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Forslag til tilbehør juleaften? Fra : Flinkesen | 
  Dato :  17-12-06 11:24 |  
  |   
            Vi står for maden juleaften og skal have and m. almindelige- og brunede 
 kartofler. Desuden den klassiske rødkål, lidt chips, en god sovs og halve 
 æbler.
 
 Er der nogen, der har forslag til andet lækkert tilbehør, man skulle forsøge 
 for at få lidt nyt med i udvalget?
 
 
 Mvh.
 
 JK 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           ALKolsen (17-12-2006) 
         
	
            | Kommentar Fra : ALKolsen | 
  Dato :  17-12-06 11:36 |  
  |   
            
 Flinkesen (fjerndette) skrev:
 > Vi står for maden juleaften og skal have and m. almindelige- og brunede
 > kartofler. Desuden den klassiske rødkål, lidt chips, en god sovs og halve
 > æbler.
 >
 > Er der nogen, der har forslag til andet lækkert tilbehør, man skulle forsøge
 > for at få lidt nyt med i udvalget?
 >
 >
 > Mvh.
 >
 > JK
 
 Jeg har set nogle rosenkål med parmaskinke i Søndagsavisen (Anne
 Larsen) i denne weekend.
 
 Dem skal VI prøve.
 
 kh
 anne lise
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Lisbeth Jacobsen (17-12-2006) 
         
	
            | Kommentar Fra : Lisbeth Jacobsen | 
  Dato :  17-12-06 12:47 |  
  |   
            "Flinkesen" <flinkesen2002(fjerndette)@yahoo.dk> skrev i en meddelelse 
 news:45851ab0$0$179$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
 
 > Er der nogen, der har forslag til andet lækkert tilbehør, man skulle 
 > forsøge for at få lidt nyt med i udvalget?
 
 I min familie har vi besluttet at lave følgende salat som supplement:
 
 Rødkål snittes meget fint.
 Pisk en del ribsgelé med en-to spsk balsamico, salt og peber
 
 Bland dressing og ribsgelé fint og sæt det køligt, så det kan trække. Gerne 
 i timer.
 
 Lige inden servering iblandes en passende mængde stenfri clementiner delt i 
 både. Drys gavmildt med knuste valnøddekerner.
 
 Mvh. Lisbeth
 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Kent Oldhøj (17-12-2006) 
         
	
            | Kommentar Fra : Kent Oldhøj | 
  Dato :  17-12-06 15:41 |  
  |  
 
            "Lisbeth Jacobsen" <lisbeth_jacobsenFJERN@hotmail.com> wrote in
 news:45852e4c$0$4164$ba624c82@nntp02.dk.telia.net: 
 > I min familie har vi besluttet at lave følgende salat som supplement:
 > 
 > Rødkål snittes meget fint.
 > Pisk en del ribsgelé med en-to spsk balsamico, salt og peber
 > 
 > Bland dressing og ribsgelé fint og sæt det køligt, så det kan trække.
 > Gerne i timer.
 > 
 > Lige inden servering iblandes en passende mængde stenfri clementiner
 > delt i både. Drys gavmildt med knuste valnøddekerner.
 Vi har længe haft en rå rødkålssalat som alternativ, så jeg tror da lige 
 jeg prøver den der variant i år   
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Mette Svangren Gutte~ (17-12-2006) 
         
	
            | Kommentar Fra : Mette Svangren Gutte~ | 
  Dato :  17-12-06 13:22 |  
  |   
            
 
 "Flinkesen" <flinkesen2002(fjerndette)@yahoo.dk> skrev i en meddelelse 
 news:45851ab0$0$179$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
 > Vi står for maden juleaften og skal have and m. almindelige- og brunede 
 > kartofler. Desuden den klassiske rødkål, lidt chips, en god sovs og halve 
 > æbler.
 >
 > Er der nogen, der har forslag til andet lækkert tilbehør, man skulle 
 > forsøge for at få lidt nyt med i udvalget?
 >
 >
 > Mvh.
 >
 > JK
 
 
 Når jeg er værtinde juleaften, plejer jeg at supplere med en salat af 
 appelsiner i skiver, storbladet brøndkarse og ristede pinjekerner. Stænkes 
 med lidt olivenolie og drysses med salt og peber - enkelt og friskt til den 
 fede julemad.
 
 MVH Mette 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Aase Worm (17-12-2006) 
         
	
            | Kommentar Fra : Aase Worm | 
  Dato :  17-12-06 15:13 |  
  |   |   |   
            
        
 
            
         
           Klaus Alexander Seis~ (17-12-2006) 
         
	
            | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ | 
  Dato :  17-12-06 15:53 |  
  |  
 
            Aase Worm skrev:
 > Prøv tranebærkompot og mangochutney.
 Uhm, tranebærkompot lyder lækkert - dét skal prøves!
 Mvh,
 -- 
 Klaus Alexander Seistrup
 http://klaus.seistrup.dk/
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Klaus Alexander Seis~ (29-12-2006) 
         
	
            | Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ | 
  Dato :  29-12-06 17:03 |  
  |  
 
            Jeg skrev:
 >> Prøv tranebærkompot og mangochutney.
 > 
 > Uhm, tranebærkompot lyder lækkert - dét skal prøves!
 Det blev prøvet juleaften, og fik bifald fra alle gæster.  Jeg tog 
 en pose friske tranebær (340 g) og poppede dem med 1½ dL sukker og 
 lidt vand, samt en halv stang vanilje.  Det tog højst 15 minutter 
 at lave, og blev meget delikat.  Tak for tippet!
 Nu experimenterer jeg lidt med at lave tranebærmarmelade, for de bær 
 gelerer da så let som ingenting.
 Mvh,
 -- 
 Klaus Alexander Seistrup
 http://klaus.seistrup.dk/
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Kent Oldhøj (17-12-2006) 
         
	
            | Kommentar Fra : Kent Oldhøj | 
  Dato :  17-12-06 15:43 |  
  |   
            "Flinkesen" <flinkesen2002(fjerndette)@yahoo.dk> wrote in
 news:45851ab0$0$179$157c6196@dreader1.cybercity.dk: 
 
 > Er der nogen, der har forslag til andet lækkert tilbehør, man skulle
 > forsøge for at få lidt nyt med i udvalget?
 
 Waldorfsalat synes jeg passer godt til de danske juletraditioner.
 
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |