| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | En god remoulade (synes jeg) Fra : Jens Bruun | 
  Dato :  20-11-06 21:13 |  
  |   
            Jeg løb over noget, der lignede "hjemmelavet" pickles i ISO's delikatesse 
 forleden. Jeg købte en bakke, og har i dag bikset en remoulade sammen med 
 denne pickles som hovedbestanddel. Den blev rigtig, rigtig god, og jeg kan 
 varmt anbefale den. Here goes:
 
 - "Hjemmelavet" pickles fra ISO hakkes groft
 - Mayonaise røres af to friske æggeblommer, rapsolie, jomfruolivenolie (bare 
 en smule for smagens skyld), saften fra en frisk lime, salt og en 
 lille-bitte smule sukker
 - Den hakkede pickles og mayo blandes i forholdet 1:3 eller 1:4, hvis man 
 har hang til mayo
 - En stor teskefuld honning-dijon tilsættes
 
 Tilberedningstid: Ca. 10-15 minutter.
 
 -- 
 -Jens B.
 
 D.e.f.f.e.s. 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Max (20-11-2006) 
         
	
            | Kommentar Fra : Max | 
  Dato :  20-11-06 21:38 |  
  |   
            Hej Jens
 
 > Tilberedningstid: Ca. 10-15 minutter.
 
 Lyder spænnende, men bruger du aldrig friske hakkede
 løg når du laver den slags ?
 
 -- 
 Mvh Max
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Jens Bruun (20-11-2006) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jens Bruun | 
  Dato :  20-11-06 21:40 |  
  |   
            "Max" <Max_Jens@post9.tele.dk.invalid> skrev i en meddelelse
 news:456210fc$0$15875$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk
 
 > Lyder spænnende, men bruger du aldrig friske hakkede
 > løg når du laver den slags ?
 
 Nope. Jeg kunne forestille mig, det var lige "kradst" nok i en remo, men er 
 da villig til at prøve.
 
 -- 
 -Jens B.
 
 D.e.f.f.e.s. 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Max (20-11-2006) 
         
	
            | Kommentar Fra : Max | 
  Dato :  20-11-06 21:58 |  
  |   
            Hej Jens
 
 > Nope. Jeg kunne forestille mig, det var lige "kradst" nok i en remo,
 > men er da villig til at prøve.
 
 Jeg kan anbefale det, jeg pynter ofte den færdiglavede remolade
 på den måde, men jeg er også en stor ynder af løg og eddike.
 
 -- 
 Mvh Max
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Kevin Borbye Edelvan~ (20-11-2006) 
         
	
            | Kommentar Fra : Kevin Borbye Edelvan~ | 
  Dato :  20-11-06 22:42 |  
  |   
            Jens Bruun wrote:
 
 > "Max":
 
 >>Lyder spænnende, men bruger du aldrig friske hakkede
 >>løg når du laver den slags ?
 
 > Nope. Jeg kunne forestille mig, det var lige "kradst" nok i en remo, men er 
 > da villig til at prøve.
 
 Jeg synes faktisk ikke, det er for voldsomt. Men det skal hakkes meget, 
 meget fint - og afstemmes godt. Nogle gange bruger jeg det, andre gange 
 ikke. Lidt efter humør, og hvad remoen skal bruges til.
 
 Ellers ser din opskrift meget ud som min egen, bortset fra at jeg 
 normalt bruger 1:1 af pickles og mayo, men det er også 
 snyde-senneps-pickles. Ja, madsnobben bekender sine synder!
 
 Mvh
 Kevin Borbye Edelvang
 
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |