Hvilken mad gør kroppen lugtende?
 
 Japanere mener at alle vesterlændinge lugter af harsk smør, også når 
 de er nyvaskede, og det er nok fordi vi spiser mere fedt og protein 
 end risspiserne og stofskiftet bliver dermed anderledes.Også når man i 
 et par uger spiser vegetarisk og fisk som japanerne.
 
 Når man har stærkt lugtende prutter og stort volumen af dem efter at 
 have spist meget løg, kål og ærteplanter(bønner incl) så er det ikke 
 kun pga meget svovl i denne mad, men også fordi vegetarstofskiftet 
 ikke er det naturlige for os(pga vore vaner og i mindre grad genetike 
 enzymer), og minimal diæt incl af kød vil nok give mindst lugt, i de 
 fleste tilfælde
 
 "Faktorernes orden er ligegyldigt" når maden blandes i mavesækken og 
 tilberedning er også ret ligegyldigt - for uanset varmebehandling 
 bliver maden nedbrudt til de samme byggesten i tarmen, de samme 
 aminosyrer.
 
 At jeg selv har stærk kropslugt/og eller sådant hævdes, er nok dels 
 pga paradentose, dels pga. at jeg er madglad i en sådan grad at jeg er 
 overvægtig, og da jeg således indtager mere mad end hvad let 
 forbrændes, så må noget udstødes som affaldsstoffer fx de 
 nedbrydninsprodukter som har dårlig lugt, merkaptaner, andre 
 svovlforbindelser, og visse aminer.
 
 DR2-tv-program om emnet rummede  meget popsnak som næppe er 
 videnskabelig underbygget - har man lugt er det ikke nemt at slippe af 
 med den og vask betyder lidet og andre diætændringer end varig 
 væsentlig slankekur er nok også uden effekt. Men skidt pyt - kun 
 sipper går op i lugt
 
 Anden lugt fra personer, der har spist noget særlig, er 1. hvidløg der 
 svedes ud gennem porer
 
   1.. alkohol 3. lugt fra mad, man stadig har rester af i munden og 
 som fortager sig når man har sunket et antal gange den næste time
 Er der noget jeg har glemt.?
 
 
 
 
  
            
             |