/ Forside / Interesser / Andre interesser / Politik / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Politik
#NavnPoint
vagnr 20140
molokyle 5006
Kaptajn-T.. 4653
granner01 2856
jqb 2594
3773 2444
o.v.n. 2373
Nordsted1 2327
creamygirl 2320
10  ans 2208
"Fryse-skadet" kød: Ens smag. Ens lugt. En~
Fra : Bo Warming


Dato : 15-03-06 08:33

"Fryse-skadet" kød: Ens smag. Ens lugt. Ens sundhed. Lav pris

De ondskabsfulde socialister i DR, TV2 og fødevarekontrollanterne
fortier, at sundheds-værdi, smag og lugt for en milliard år gammelt
frossent kød er helt som for friskt kød.

At en "regel-synder"(kapitalist) melder sig selv og tager sin straf,
kan TV let klippe ind, så det ligner bevis på asocial adfærd.

Men da man brændte hekse, måtte man også belønne nogle vidner med
benådning, for at få beviser, så sadistisk publikum kunne få sin
tortur-henrettelse.

Hvordan kan noget hæderligt menneske tro på holocaust-myter, når de
samme magthavere er så forbrugerfjendsk lyvende?



"Det lugter af gammelt kød, af svovl og af jod", kan man få en erfaren
slagter til at sige vrængende, flot og arrogant på åben skærm. Men alt
tyder på, at kødet har været frosset ned KONSTANT i den lidt for lange
tid, hvor det har været lagret siden slagtning -

- "for lange tid" efter _reglerne_



Jeg vil godt indgå dyrt væddemål om, at et smags og lugt panel kan
ikke ved blindtest afgøre, om kød er lovligt eller lovligt.

Gammelt kød med kvalitetstab lugter af indoler, skatol, merkaptaner og
aminer, og de dannes kun ved bakterielle processer, der er umulige
under frysepunktet

Svovl og jod er grundstoffer, som umuligt kan dannes. Slagteren løj
lodret og er den mest kriminelle i TV-programmerne. Trist at vi ikke
har konkurerende TV.



Potlak indianere overgår og besejrer nabostammen ved spildagtig
ødselhed ved fester - ligesom danske husmødre gør konkurenter
skamfulde ved at overgå mht ligegyldigt prissnobberi.

Arabere skærer deres egne kamelers sener til blods ved gæstebud, hvor
nabo-rivalen. der skal nedgøres, ikke har råd til dette, skriver Johan
Huizinga i sin ubestridte og berømte antropologi-klassiker om potlak
mm "Homo Ludens" fra 1937

Udfra denne tankegang smider dansker amatørkokke med for mange penge
mad ud, når salgsdatoen er overtrådt, blot en smule, selvom alle deres
sunde instinkter siger, at kvalitet er stadig i top.

Denne køb-og-smid-væk mentalitet er gavnlig for erhvervslivets salg.
og derfor fabrikeres statsløgn som den aktuelle, der skal modarbejde
genbrug og målrettet skabe spild, så sælgerne kan blive rige og
forbrugerne kan blive fattige. Og trivsel blandt danskere nedsættes,
helt ubetvivleligt.

Når folk siger "ULÆKKERT", så er de oftest overtroiske.



" Man føler man står i GÆLD til vedkommende og giver tilbage,
måske mere end man fik. Man ønsker attter at blive fri, og vender
skyldforholdet på hoveder." - Nietzsche inspireret af:antropologer ,
der har analyseret indianeres "Potlak-kultur" = ødsel gavegivning,
som næsten alle naturfolk bruger til rivalisering

"Tyranniet begynder ganske diskret med ryddede skriveborde.
Harold Pinter

"Skønt heksenes mest skarpsindige dommere og endda heksene selv var
overbevidst om skylden for hekseriet, var skylden der alligevel ikke.
Sådan forholder sig sig med al skyld.Nietzsche



 
 
Anders B. Hyltoft (15-03-2006)
Kommentar
Fra : Anders B. Hyltoft


Dato : 15-03-06 08:51

"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
news:WoPRf.25162$gY3.6000@fe09.usenetserver.com...
> "Fryse-skadet" kød: Ens smag. Ens lugt. Ens sundhed. Lav pris
>
> De ondskabsfulde socialister i DR, TV2 og fødevarekontrollanterne fortier,
> at sundheds-værdi, smag og lugt for en milliard år gammelt frossent kød er
> helt som for friskt kød.

Hvis man skal tro på hvad de sagde i kontant, så var lugten af rejerne og
kødet ikke som frisk kød og rejer. Desuden er den eneste sundhedsfaktor jo
ikke om der er en større bakteriemængde i kødet.

Ved modning nedbrydes muskelfibrene i kødet da ensymerne i kødet også
arbejder når det er på køl. Denne proces fortsætter jo længere man lader
kødet ligge. Dog går det langsommere når det er frosset.

Desuden iltes fedtet i kødet under frostopbevaring og derfor kan det med
tiden blive harsk og medføre en dårlig smag. Hvis man vakuumpakker kødet
forlænges iltningsprocessen, men det kød man fik forelagt i "Kontant" var
ikke vakuumpakket. Derudover var holdbarhedstiden så meget overskredet at en
iltning sandsynligvis ville være forekommet også ved vakuumpakning.

Jeg synes at Thulin handlede uetisk idet han satte hjemmeproducerede
mærkater og derved solgte kød til kunder som regnede med at få et frisk
produkt.

Jeg har ikke noget imod hvis forbrugerne vælger, på oplyst baggrund, at købe
for "gamle" produkter, men hvis man går på restaurant eller lign og betaler
dyrere for et måltid, så regner jeg med at råvarerne er friske.

--
Mvh
Anders Hyltoft

Fjern "FJERNDETTE" ved svar på email. Eller lad være, men så får jeg den
ikke



Bo Warming (15-03-2006)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 15-03-06 10:18

"Anders B. Hyltoft" <dslFJERNDETTE142221@vip.cybercity.dk> wrote in
message news:4417c778$0$67257$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
> news:WoPRf.25162$gY3.6000@fe09.usenetserver.com...
>> De ondskabsfulde socialister i DR, TV2 og fødevarekontrollanterne
>> fortier, at sundheds-værdi, smag og lugt for en milliard år gammelt
>> frossent kød er helt som for friskt kød.
> Hvis man skal tro på hvad de sagde i kontant, så var lugten af
> rejerne og kødet ikke som frisk kød og rejer. Desuden er den eneste
> sundhedsfaktor jo ikke om der er en større bakteriemængde i kødet.
> Ved modning nedbrydes muskelfibrene i kødet da ensymerne i kødet
> også arbejder når det er på køl. Denne proces fortsætter jo længere
> man lader kødet ligge. Dog går det langsommere når det er frosset.

Rejer havde journalisterne lagt en samlemuffe ved. Smart. Derved
antydede de at plastikpose ikke benyttedes. Hvem gider lade vær at
putte i plastpose ved håndtering af frysevarer?
En slagter med forstand på at skuespille væmmelse lod man udtale sig
som om lugt, der er umulig fra kød, der har været frosset,uanset hvor
mange tusinde år. Jod og svovllugt løj han. Hvor opstår de
grundstoffer - ved en kernereaktion?

> Desuden iltes fedtet i kødet under frostopbevaring og derfor kan det
> med tiden blive harsk og medføre en dårlig smag. Hvis man
> vakuumpakker kødet forlænges iltningsprocessen, men det kød man fik
> forelagt i "Kontant" var ikke vakuumpakket. Derudover var
> holdbarhedstiden så meget overskredet at en iltning sandsynligvis
> ville være forekommet også ved vakuumpakning.

Hvordan bliver kød iltet, når det er lufttæt emballeret?. Harskning af
meget fedt kød kan MÅLES ifølge DTU-lærebøger om
levnedsmiddelhygiejne. Ikke smages. Ikke lugtes. Intet menneske er
nogensinde blevet syg eller død af harske fedtstoffer. Hvis man er i
vane med, at fedt ikke er harskt, så kan man ikke lide smagen.
Nordnordmænd og eskimoer er totalt ligeglade.
Vakuumpakning er kun lidt bedre end en alm plastikpose - og denne
havde løgnejournalisterne FJERNET.

> Jeg synes at Thulin handlede uetisk idet han satte hjemmeproducerede
> mærkater og derved solgte kød til kunder som regnede med at få et
> frisk produkt.

Når love er uetiske, som her , er det frihedskæmpergerning at bryde
dem, så giv Thulin et ridderkors.

> Jeg har ikke noget imod hvis forbrugerne vælger, på oplyst baggrund,
> at købe for "gamle" produkter, men hvis man går på restaurant eller
> lign og betaler dyrere for et måltid, så regner jeg med at råvarerne
> er friske.

Selvfølgelig bør jeg kunne gå ind på d'Angleterres hjemmeside og
nærlæse hvornår deres boeuff stroganoff er slagtet. Og om den har
spist gensplejset eller isotopkonserveret foderstof. Men ærlig talt -
who cares når sundhedsrisiko er NUL og lugt og smag end ikke kan
erkendes anderledes af de fineste smagspaneler?
Selvfølgelig skal disse bagateller ikke stå på emballage eller
spisekort, men hysterikere og PKU-patienter skal kunne studere
detaljer, i ærlighed, forud for evt køb.
Staten behøver ikke kræve hjemmesider med detaljer - under en promille
af danskere har motiv og tid til at læse det pjat.
Er du hysterisk, må du nøjes med at gå på restaurant med hjemmeside om
disse ligegyldigheder.
Kød fra Nyrups tid smager for 100,00% af danskere som kød fra Foghs
tid, når konstant nedfrysning og ingen har påstået optøning under
vejs.
Restauranter for hysterikere kan evt reklamere med at der har været
detektor i kødet fra slagteri til restaurantskøkken, så optøning kan
ses ikke at være sket.

(Ingen dansker er formodentlig blevet syg alene af gammelt kød INCL
RÅDDENT KØD i hundred år, for vi spiser af lyst og usundt kød smager
dårligt. - massesuggestion o.lign kan ligge bag de sjældne tilfælde af
salmonella. Psykosomatikkens veje er uransagelige.
Fordi heksejagtere mangler stof, gør man problem ud af Thulin-fornuft)
Når der så let kan lægges samlemuffe ved rejer og anklagede ikke har
en forsvarer, eller har givet afkald på forsvar for at få nedsat
straf, så har vi en klassisk holocaust-historieskrivnings situation
hvor en fjer bliver til fem høns.
En anden journalist omtaler samlemuffen som noget bevist Thulin-udåd
og således skabes innuendo. Typisk for danske medier. Japan er
ærligere. Muligvis også Kinas.



@ (15-03-2006)
Kommentar
Fra : @


Dato : 15-03-06 15:41

On Wed, 15 Mar 2006 08:32:59 +0100, "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> wrote:

>"Fryse-skadet" kød: Ens smag. Ens lugt. Ens sundhed. Lav pris

kommer an på skaden, hvis indpakningen har været mangelfuld vil en del
af kødet være udtørret, og smager ikke godt, endvidere var der ikke
kun tale om kød, men en filet med fedtlag, og dette fedt ændrer smag
ved længere tid opbevaring uanset temperatur

>
>De ondskabsfulde socialister i DR, TV2 og fødevarekontrollanterne
>fortier, at sundheds-værdi, smag og lugt for en milliard år gammelt
>frossent kød er helt som for friskt kød.

hvordan ved du eller nogen anden hvordan en milliard år gammelt kød
lugtede eller smagte da det var friskt

endvidere blev der også handlet med skaldyr(rejer), og de ændrer smag
ved længere tids ophold i fryser, de omtalte rejer havde endda været
optøet og frosset igen flere gange


>At en "regel-synder"(kapitalist) melder sig selv og tager sin straf,
>kan TV let klippe ind, så det ligner bevis på asocial adfærd.

at overtræde regler i omgangen med fødevarer for at snyde kunder er
svindel



Jan Lassen (16-03-2006)
Kommentar
Fra : Jan Lassen


Dato : 16-03-06 00:46


"Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
news:WoPRf.25162$gY3.6000@fe09.usenetserver.com...
> "Fryse-skadet" kød: Ens smag. Ens lugt. Ens sundhed. Lav pris
>
> De ondskabsfulde socialister i DR, TV2 og fødevarekontrollanterne
> fortier, at sundheds-værdi, smag og lugt for en milliard år gammelt
> frossent kød er helt som for friskt kød.
>
Kød der har været opbevaret meget længe i frosset tilstand mister med tiden
en helt del af sundhedsværdien for at bruge dine egne ord.

> At en "regel-synder"(kapitalist) melder sig selv og tager sin straf,
> kan TV let klippe ind, så det ligner bevis på asocial adfærd.
>
> Men da man brændte hekse, måtte man også belønne nogle vidner med
> benådning, for at få beviser, så sadistisk publikum kunne få sin
> tortur-henrettelse.
>
> Hvordan kan noget hæderligt menneske tro på holocaust-myter, når de
> samme magthavere er så forbrugerfjendsk lyvende?
>
>
>
> "Det lugter af gammelt kød, af svovl og af jod", kan man få en erfaren
> slagter til at sige vrængende, flot og arrogant på åben skærm. Men alt
> tyder på, at kødet har været frosset ned KONSTANT i den lidt for lange
> tid, hvor det har været lagret siden slagtning -
>
Slagterens ordvalg er ikke helt forkert, gammelt oksekød lugter og smager
som lugten i en kostald.

> - "for lange tid" efter _reglerne_
>
>
>
> Jeg vil godt indgå dyrt væddemål om, at et smags og lugt panel kan
> ikke ved blindtest afgøre, om kød er lovligt eller lovligt.
>
> Gammelt kød med kvalitetstab lugter af indoler, skatol, merkaptaner og
> aminer, og de dannes kun ved bakterielle processer, der er umulige
> under frysepunktet
>
> Svovl og jod er grundstoffer, som umuligt kan dannes. Slagteren løj
> lodret og er den mest kriminelle i TV-programmerne. Trist at vi ikke
> har konkurerende TV.
>
>
>
> Potlak indianere overgår og besejrer nabostammen ved spildagtig
> ødselhed ved fester - ligesom danske husmødre gør konkurenter
> skamfulde ved at overgå mht ligegyldigt prissnobberi.
>
> Arabere skærer deres egne kamelers sener til blods ved gæstebud, hvor
> nabo-rivalen. der skal nedgøres, ikke har råd til dette, skriver Johan
> Huizinga i sin ubestridte og berømte antropologi-klassiker om potlak
> mm "Homo Ludens" fra 1937
>
> Udfra denne tankegang smider dansker amatørkokke med for mange penge
> mad ud, når salgsdatoen er overtrådt, blot en smule, selvom alle deres
> sunde instinkter siger, at kvalitet er stadig i top.
>
> Denne køb-og-smid-væk mentalitet er gavnlig for erhvervslivets salg.
> og derfor fabrikeres statsløgn som den aktuelle, der skal modarbejde
> genbrug og målrettet skabe spild, så sælgerne kan blive rige og
> forbrugerne kan blive fattige. Og trivsel blandt danskere nedsættes,
> helt ubetvivleligt.
>
> Når folk siger "ULÆKKERT", så er de oftest overtroiske.
>
>
>
> " Man føler man står i GÆLD til vedkommende og giver tilbage,
> måske mere end man fik. Man ønsker attter at blive fri, og vender
> skyldforholdet på hoveder." - Nietzsche inspireret af:antropologer ,
> der har analyseret indianeres "Potlak-kultur" = ødsel gavegivning,
> som næsten alle naturfolk bruger til rivalisering
>
> "Tyranniet begynder ganske diskret med ryddede skriveborde.
> Harold Pinter
>
> "Skønt heksenes mest skarpsindige dommere og endda heksene selv var
> overbevidst om skylden for hekseriet, var skylden der alligevel ikke.
> Sådan forholder sig sig med al skyld.Nietzsche
>
>



Bo Warming (16-03-2006)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 16-03-06 01:26

"Jan Lassen" <jl@jubiimail.dk> wrote in message
news:4418a6d7$0$47084$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> skrev i en meddelelse
> news:WoPRf.25162$gY3.6000@fe09.usenetserver.com...
>> De ondskabsfulde socialister i DR, TV2 og fødevarekontrollanterne
>> fortier, at sundheds-værdi, smag og lugt for en milliard år gammelt
>> frossent kød er helt som for friskt kød.
>>
> Kød der har været opbevaret meget længe i frosset tilstand mister
> med tiden
> en helt del af sundhedsværdien for at bruge dine egne ord.

Nej, kun mikrobe-processer kan omdanne protein og danne smitstof.
Vitaminer, mineraler, aminosyrer osv er evighedsholdbare ved lav
temperatur.

>> At en "regel-synder"(kapitalist) melder sig selv og tager sin
>> straf,
>> kan TV let klippe ind, så det ligner bevis på asocial adfærd.
>>
>> Men da man brændte hekse, måtte man også belønne nogle vidner med
>> benådning, for at få beviser, så sadistisk publikum kunne få sin
>> tortur-henrettelse.
>>
>> Hvordan kan noget hæderligt menneske tro på holocaust-myter, når de
>> samme magthavere er så forbrugerfjendsk lyvende?
>>
>>
>>
>> "Det lugter af gammelt kød, af svovl og af jod", kan man få en
>> erfaren
>> slagter til at sige vrængende, flot og arrogant på åben skærm. Men
>> alt
>> tyder på, at kødet har været frosset ned KONSTANT i den lidt for
>> lange
>> tid, hvor det har været lagret siden slagtning -
>>
> Slagterens ordvalg er ikke helt forkert, gammelt oksekød lugter og
> smager
> som lugten i en kostald.

Du må skelne mellem gammelt kød , som bakterier har smovset i, og
gammelt kød der pga konstant frysning ikke er udsat for andet end
ubetydelig og meget langsom harskning. Især rejer er her sårbare, men
de fleste vil intet smage af harskningen, hvis frysningen har varet
dobbelt så lang tid som tilladt
Kød af al art, incl fedt, vil ikke få smag eller lugt mærkbart
påvirket af årtier i tæt plastik og ved kuldegrader.
En hurtig optøning vil såmænd heller ikke skade.
Hvis det kød der sås uindpakket i TV havde ligget i plastikpose i de
mange "år siden Nyrups tid", vil der ikke være trængt den ilt ind i
kødet, som er nødvendig for harskning.
Harskning fremskyndes af ilt og sollys - og det sidste har du ikke i
en fryser.

At frysning giver konsistensforandring og fjerner lidt vand er et
engangsfænomen, og japanere kan smage om sushi har været nedfrosset
eller er rigtig frisk. Men om der er sket mange kortvarige optøninger
i stedet for een, er noget ingen kan smage.
Hvis du hører nogen påstå sådant, så forlang en naturvidenskabelig
forklaring. Kokke er overtroiske. Tal med kemiingeniører.
Miljøflip om at fritgårende dyr smager bedre er lige så
clairvoyant-tosset, som det aktuelle fryseskade-vås.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177517
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408634
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste