Hej Tina
Jeg "starter" altid mine killinger, når de er ca. 4 uger gamle på torskerogn
med lidt lunkent vand på samt en klat creme fraiche 38% i midten, hvis de
overhovedet ikke vil have noget af det, så forsøger jeg ofte med
flødevælling, som er en hel flaske kaffefløde kogt med maizena. I
flødevællingen kan puttes torskerogn eller fx tun.
Efter ca. uges (som regel lidt kortere tid...) tilvænning, begynder jeg på
Hill's dåsemad til killinger - det er et rigtigt godt foder, men desværre
temmelig dyrt... (men hvad gør man ikke for de kære små
. I dåsemaden
blander jeg så - igen efter lidt tid - opblødt tørfoder, herefter tørt
tørfoder, og endelig trapper jeg så ned på dåsemaden og giver kun tørfoder.
De har altid tørfoder stående, for de synes somme tider det er sjovt at
knase lidt i det, men de spiser sjældent rigtig meget af det før de er 9-10
uger gamle.
Jeg ville bestemt anbefale dig at starte på killinge-dåsemaden, blandet med
opblødt tørfoder - i starten mere dåse- end tørfoder, som du så langsomt
"trapper" ned på, så hun kommer over på rent, tørt tørfoder.
Mvh. Camilla
--
Camischa's burmesere
http://www.burmese.dk
Tina Holtz Uhre <lily@post.cybercity.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:9g0hpm$1ba3$1@news.cybercity.dk...
> Er der nogle der har et forslag til hvad jeg kan fodre min 6 uger gamle
> killing med. (Udover den smule mælk hun drikker hos moderen). Hun vil ikke
> spise killinge-tørfoder, heller ikke med vand på. Og jeg vil helst ikke
> begynde på dåsefoder, medmindre det er godt for killingen.
>
> Hilsen Tina
>
> (og Jessie der undrer sig over at hunden kan ligge HELT stille)
>
>
>