Hejsa...
Måske er det bare mig, men jeg er lidt i tvivl om, hvad det er du vil
have op til debat...
Bønner + løg (i så fald - HVORFOR er de gode, og hvorfor mener du det er
bedre end så meget andet mad?)
Prutter - i så fald, kan jeg sige, at alle har deres mening om prutter.
Personligt synes jeg det er nedladende, at den person som prutter, ikke
føler skam ved det - Hvorfor pokker skal andre mennesker lugte til han/
hendes "gasser"? Kan det ikke holdes i det private.
Jeg har det personligt svært ved at prutte når jeg er sammen med min
kæreste, gennem seks år - jeg skammer mig, hvis jeg slår en prut. Det
er da på INGEN måde charmerende, at "larme og lugte" - men det er måske
bare mig...
> Bønner er SUND (proteinrig) og BILLIG kost hvis købt i indvandre
> butikker hvis den slags forhandles billigt og ENDNU BILLIGERE til folk
> af samme afstamning som butiksejeren (Den hvide mand betaler overpris i
> forhold til indvandre). LØG fås også billigt og hvis ikke adgang til de
> i folkemunde kaldte perkerkiosker kan de med fordel købes i sække (2
> kg) i ALDI til "fast lavpris".
Hmm... Sikke en "racediskrimination" der er her... Hvorfor "den hvide
mand" og "perkerkiosker"...
Hvis jeg boede i et arabisk land fx, og en af mine landsmænd kom ind,
ville jeg da også give ham "rabat".
> På DANSKØKOLOGISKE sortebønner står advarsel om iblødsætning,
> kogning og kassering af KOGEVANDET inden yderligere tilberedning pga
> GIFTIGE lektiner i råvarerne men i perkerindkøbte poser står ingen
> advarsel og tyder på DANSK HYSTERI (PSYKOSE) og SNOBBET MADKULTUR
> (D'Angleterre for fin til pariserbøf (KAPERS og STEGT OX på brød) og
> rejekoktail - SIMPEL husmandskost). Rengøringsvanvid og nidkære
> tilberelsesritualer er på MODE (TVmagt) og gør folk psykotiske med
> hensyn til sanitære forhold.
Ved ikke om jeg ville kalde det Dansk hysteri - måske mere, at Danmark
er længere fremme i teknologien / udviklingen, og har lært og
følgesygdomme, eller hvad de hedder.
Vil du kalde mig psykotisk, fordi jeg ønsker min mad gennemstegt,
ordentligt tilberedt og kan lide et rent hjem? Jeg ville ikke
> Min erfaring er, at prut (altså gasser fra nedbrydning af bønner og
> løg) sjældens kan lugtes hvis kroppen ikke udsættes for
> STØDvariation (BANG - nu spiser jeg kød og fedtegrever - BANG - nu
> spiser jeg bønner og løg og GRØNT) og kan SJÆLDENT bemærkes andet
> end i lille radius var udøvende.
OK, jeg er glad for jeg ikke var i din "lugte radius" under dine forsøg
> PRUT er IKKE unaturligt men TEENAGEHUMOR dikterer FNIS og
> ungpigerødmen ved at "lette en vind".
Nej, det er ikke unaturligt at prutte. Men det er da utrolig
uforskammet, at prutte (med eller uden lugt), og ikke bare føle en smule
flovhed ved det.
Hvis man skal prutte, så skal man prutte - men måske man kunne undskylde
bagefter. Jeg ville i hvert fald gerne have en undskyldning, hvis
personen ved siden af mig i sofaen, eller personen ved siden af mig i
bussen, "prutter mig op i ansigtet"...
>
> Et familiemedlem var i stand til kontrollere denne mekanisme, så
> vedkommende kunne frembringe 2-toners prutte (FØRST høj, SÅ lav
> frekvens) og det var dejlig FRIGJORT (ingen fnis eller rødmen) -
> NATURLIG omgang med krop.
Det er da dejligt at dit familiemedlem kan føle sig frigjort ved at
prutte "offentligt" - sådan kommer jeg nok aldrig til at føle...
>
> Har I gjort jer overvejelse i den retning?
Mht. prutterne eller bønnerne + løg?
Er stadig lidt forvirret...
Men hvad med at tage kål med i dine
eksperimenter, de giver da i hvart fald gasser i tarmene
Og så er de
billige
Nicole