"zillyink" <zillyink@-get-lost-gmail.com> skrev i en meddelelse
news:433ec4b7$0$168$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Morten Graabeck Jensen wrote:
>
>> Er der nogen der har en dansk / norsk opskrift på den vin man
>> bruger til et destillationsapparat for at få ren spiritus ?
>
> Tsk tsk, hvis jeg arbejdede i "told & skat", "politiet" ell. lign. ville
> jeg, nu da jeg har et navn at gå efter, smutte forbi fra tid til anden for
> lige at "hjælpe" dig med processen.
>
> Men google har så lige lært mig at en mæsk lavet af vand, gær og sukker,
> gæret i små 3 uger kan bruges til at lave sprit af, men giver en rå sprit
> uden finesse og med chance for at gøre folk blinde, men angiveligt kan
> aktivt kul fjerne en del af de fuselstoffer der medvirker til dette.
Hej.
Det er ikke noget som gør folk blinde, det er kun teknisk sprit, (kølersprit
ol.) som er farligt, lav du din mæsk af vand, sukker, gær, 5 kg, sukker til
25 l. 5 pk. gær. destillerer det to gange, se er den på ca. 75%, tilsæt 1
spsk, aktivt pulver, pr. l. sprit, trække et døgn, rystes jævnligt, filtrer
det gennem kaffefilter med kartoffelmel, en til flere gange, så er den fri
for fusel, har drukket det gennem 45 år, jeg ser stadig udmærket. er 63 år
Der udgivet en bog om brændevinsbrænding,
Kurt J
Odense
> Et andet sted kunne jeg så læse at hvis man laver en vin af frugtrester,
> kartofler, rosiner mm. så bliver spritten uden fusel, da gæringen med
> ovennævnte ingredienser omdanner fusel til ædelssprit og derfor ikke
> farligt. I tilgift bliver spritten mere blød og fin.
>
> Sluttelig skal du vide at det er pissehamrende ulovligt, men du kan hvis
> du ikke har mod på projektet altid lærer hvordan man med hvad du har i
> køkkenet, kan lave en atombombe.!
>
> Er nettet ikke en vidunderlig størrelse!?
>
>
> --
> Hilsen
>
> Zillyink
> Slet: -get-lost-