/ Forside / Karriere / Uddannelse / Højere uddannelser / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Højere uddannelser
#NavnPoint
Nordsted1 1588
erling_l 1224
ans 1150
dova 895
gert_h 800
molokyle 661
berpox 610
creamygirl 610
3773 570
10  jomfruane 570
Syre i madlavningen?
Fra : Emil


Dato : 16-05-05 21:27

Hej

Salt i kogevandet vil bevare grøntsagers farve under kogning.

Man har så fundet ud af, at det er vandets hårdhedgrad (dvs.
indholdet af calcium), som er bestemmende for ødelæggelsen af
grøntsagernes farve, saltningen er ligegyldig m.h.t. farve.

Er der noget sandt i ovenstående udsagn, eller er de begge
falske?


m.v.h. Emil

 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408527
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste