Jeg synes bare jeg engang har hørt, at de toxiner som udvikles under
bakteriernes formering ikke forsvinder ved stegning?
"Janne (slet 4DJV2)" <gajs@4DJV2post.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:10641655770.850040295564948@dtext.news.tele.dk...
> Bamse <nospam@nospam.ugh> skrev:
> >Hej
> >
> >Hvis man laver en blanding af rå
> >kylling, salat og grøntsager og stiller det
> >i køleskabet i et par dage, er det så
> >ikke farligt mht. bakterier selvom det
> >skal bruges i en ret hvor de
> >førnævnte ingredienser bliver pakket ind i
> >noget dej og friturestegt?
> >
> >Jeg mener at jeg engang har læst at
> >selvom stegning af kød dræber
> >bakterierne, kan man stadigvæk blive
> >syg hvis bakterierne har haft lang tid
> >nok til at formere sig. Med andre ord
> >hjælper det ikke noget at man har
> >dræbt bakterierne ved stegning hvis
> >der blot er tilstrækkelig mange døde
> >bakterier.
>
> Alle bakterier dør ved 75 grader, ellers var vi mange flere der
> døde af at spise pizza
> janne
>