Hej Lisbeth
Her er opskriften på Rijstaffel
3/4 kg flæskesmåkød, smør, 1 løg, 1 æble, salt. karry, 2½ dl vand, 2½ dl
fløde, evt. lidt jævning og løse ris.
Kødet skæres i små firkanter og brunes i smør sammen med løg, karry og revet
æble. Salt, vand, og fløde tilsættes. retten koger 3/4 - 1 ti,e, smages til,
jævnes evt en smule. Serveres med løse ris og små skåle med forskelligt
tilbehør.
Små tomater, rosiner, kokosmel, hakkede løg, hakkede hårdkogte æg, rosiner,
mangochutney, syltede løg, svedsker, abrikoser, revne æbler, hakkede
mandler, nøddekerner, spansk peber, karry, ingefær, paprika, oliven men vælg
selv ud hvad du og familien kan lide. Børn er især glade for skivede
bananer.
Champignon i skiver. Mandariner, asier i tern, rødbeder i små stykker,
syltede agurker, græskar. Ja prøv selv.
God fornøjelse og Velbekomme.
Venlig hilsen
Karen
"lisbeth" <dsl90223@vip.cybercity.dk> skrev i en meddelelse
news:b404bu$2sno$1@news.cybercity.dk...
> Hej
> Jeg søger en opskrift på ristaffel.
> Jeg har fået det engang hvor det bestod af ris og noget sovs med kød i, og
> så var der banan, rosiner, peanuts, kokos osv til at drysse over, og det
> smagte himmelsk!
> Hvis der er nogen der har en opskrift der lyder som denne, vil jeg gerne
> have den.
> På forhånd tak!
> VH Lisbeth
>
>
|