>
> Er der nogen af jer, der har en rigtig god madopskrift på hare??
> Venlig hilsen
> Verner P.
>
> Prøv denne, god appetit.
GAMMELDAWS HARESTEG
Glem alt om at den skal ligge i mælk, og at der skal fjernes 7 hinder ! Det
er gammel ulækker overtro. Men bræk rygraden på den 2-3 steder, så ligger
den pænt på bradepanden
1 Hare til 6 personer
Haren gnides med smør og drysses med salt og peber, hvorefter den ombindes
med tynde skiver fersk spæk, og brunes i ovnen i ca. 15 minutter ved 200
grader.
Derefter dækkes den med en tyk opbagt sovs, af 100 gr. smør,
1 dl. mel og boullion samt evt. lidt A38 eller rødvin.
Så steger vi videre, 1½ time ved ca. 175 grader, den kan passe sig selv, men
hold øje med om sovsen dækker alt, ellers må du træde til og dryppe.
Sovsen fortyndes med A38 til en passende konsistens og smages til med salt,
rønnebærgele og ½ spsk Danablu.
>
>
|