">
> Sådan set ikke. Den består af forskellige stoffer med forskellige
> smeltepunkter. Det første der vil 'smelte' fra, er vand (100
> grader) og derefter fedt (140 grader ?) o.s.v.
>
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Hmmmm.. prøv at lægge en skive 3-stjernet salami i solen, og se hvordan den
sveder fedt
I øvrigt er der ikke så meget fedt i en spegepølse da den
som regel består af max 15-20 % fedt ( afhængig af den fedt-% der er i det
kød man bruger.. der hvor jeg arbejdede som slagter lavede vi nemlig en
oksespegepølse med max. 5 % fedt) hvorimod en salami ligger på omkring 55
% fedt... og du vil blive overrasket over hvor meget vand man kan få bunden
i en spegepølse* he he * Og ja.. jeg er uddannet slagter
--
Jon Larsen
Gixxer 250
DMCN#: 555
Odense
Stud. Procesteknolog.
"Før var jeg forvirret, det er jeg også nu, bare på et højere plan"