Jeg kender den ikke... men jeg kan kun sige godt om hvidløg virkninger på
kroppen... man skal dog passe lidt på, da hvidløg er en stærk syre i ren
form... Kan berette om en dame som gjorde brug af et gammelt huskeråd og
lagde en hvidløgs-kompres på sit knæ pga. gigt i knæet... dette gjorde blot
at hun en del timer senere, fik en anden smerte at tænke på, da hele hendes
knæ havde fået tredjegrads forbrændinger pga. syren i hvidløget...
Til indvordes brug er det dog ikke så slemt, da det menneskelige
fordøjeleses-system er ret robust, men man har dog hørt at folk har vendt
hjem fra grækenland med hvidløgs-forgiftninger... der skal dog meget store
mængder til før det sker...
Jeg bruger selv utroligt meget hvidløg i min mad og har det fint med det...
men man skal nok vende sig langsomt til det... *S*
held og lykke med det hele...
Carsten
"izeqb" <izeqb@secret.dk> skrev i en meddelelse
news:7p45dukmotl78mmq0f5kbgolbr3h3df7mf@4ax.com...
> On Thu, 2 May 2002 23:59:04 +0200, "Carsten Hansen"
> <comprensivo76@hotmail.com> wrote:
>
> >Jeg vil tro at du vil have stor succes med en blodtype-diæt!
> >
> >Nogle af de ting som gør at blod størkner, og bliver tykt, kommer rent
> >faktisk fra ting man spiser! Som eksempel kan jeg nævne at et af de
stoffer
> >som gør at blodtype A ikke kan modtage blod fra blodtype B er stoffet
> >Glykosæmin. Glykosæmin findes i foreksempel sødmælk! Hvis en person med
> >blodtype A så drikker sødmælk vil vedkommendes krop så prøve at afstøde
de
> >ting som den ikke kan tåle og blodet vil så agglutinere (størkne). Dette
er
> >en meget forenklet beskrivelse og jeg vil anbefale du læser bogen "Spis
> >efter din blodtype".
> >
> >Jeg har ikke været udsat for noget så drastisk som blodpropper, men jeg
kan
> >kun sige at efter jeg er begyndt at undgå visse produkter, så har jeg det
> >generelt meget bedre... Jeg kan kun anbefale blodtype-diæter...
> >
> >Held og lykke med det hele...
> >
> >P.s. Hvidløg er godt for alle uanset hvilken blodtype man har, så det kan
du
> >trygt spise massere af *S*
>
> Nu du skriver hvidløg, så er jeg idag begyndt på "tibet-kuren"
>
www.tibetkuren.dk, nogen der har erfaringer med den?