Hej.
(klip)
> Der er ingen gasgrill ovenpå - der er undervarme på grillen, og det er den
> undervarme der bruges til at varme oversiden af grillen op.
En lille rettelse: Grillen fungerer ved overvarme d.v.s. at grillelementet
er placeret foroven og kødet grilles ved hjælp af strålevarmen oppe fra
dette element. Oven på dette element er der placeret 3 "gasblus" som ganske
udnytter varmen fra grillen, men grillen skal være tændt.
Fordelene ved denne opbygning er at fedtet ikke drypper ned i varmekilden
(skulle efter sigende være kræftfremkaldende) og dermed er den også lettere
at gøre ren, da fedt og madrester aldrig brænder fast. Der er så at sige
ikke rengøring på denne grill efter brug.
I bør også investerer i en grillmotor og en speciel Cramer kødtang til
denne. Det er en herlig ting at sidde og nyde et godt glas vin og så lade
grillmotoren gøre arbejdet for en, mens de friske grøntsager koger for oven.
Vi har aldrig haft en så god og pratisk grill til campingbrug. Der findes
flere andre, men enten koger de kødet eller også fungerer de som en
stegepande og det har ingenting med grill at gøre.
Vi har bl. a. lavet culottestege, oksemørbrad, hele kyllinger, svinemørbrad,
div. fisk og meget andet på den. Kun fantasien sætter grænser for hvad man
bruger den til.
--
Med venlig hilsen
Tommy Hansen
http://home13.inet.tele.dk/kth
- Om campinglivet...