/ Forside / Interesser / Dyr / Fisk / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Fisk
#NavnPoint
dova 6715
molokyle 2545
Cirkeline.. 2256
dabj 1816
granner01 954
redtop 942
Troldepige 930
PARKENSS 926
pallebhan.. 741
10  Gennie 710
Okesehjerte som fodder
Fra : Esben Haabendal Soer~


Dato : 02-01-02 13:26

Hej

Hvordan fodrer man sine discus med oksehjerte ? Skal det hakkes ?
Kan det fryses ?

/Esben
--
caffeine low .... brain halted

 
 
thomas schreiber (02-01-2002)
Kommentar
Fra : thomas schreiber


Dato : 02-01-02 13:49

Ja og Ja

Det rives og fryses. Derefter kan det fodres med som for eks. frosne
myggelarver etc.


--


Med venlig hilsen
Thomas Schreiber
-
http://www.stall.dk




"Esben Haabendal Soerensen" <esben@haabendal.dk> wrote in message
news:87n0zxj5vy.fsf@haabendal.dk...
> Hej
>
> Hvordan fodrer man sine discus med oksehjerte ? Skal det hakkes ?
> Kan det fryses ?
>
> /Esben
> --
> caffeine low .... brain halted



Hans K. (02-01-2002)
Kommentar
Fra : Hans K.


Dato : 02-01-02 16:57


"Esben Haabendal Soerensen" <esben@haabendal.dk> skrev i en meddelelse
news:87n0zxj5vy.fsf@haabendal.dk...
> Hej
>
> Hvordan fodrer man sine discus med oksehjerte ? Skal det hakkes ?
> Kan det fryses ?

Et par tips:

Rengør oksehjertet for fedt og sener.
Hak det med en af de hersens hakkemaskiner med en skarp kniv i.
Du kan blande rejer (med skald), spinat, vitaminer og andre ting i.
Put en passende mængde i en frostpose og rul den flad med en
kagerulle til den har ca ½ cm tykkelse. Put posen/poserne i fryseren.
Bliver posen for tyk, er den svær at knække passende stykker af efter
frysning.
Du kan fodre direkte med de frosne stykker.
Brug ikke mere foder, end at det bliver spist ret hurtigt, for det sviner
meget.

Mvh
Hans




Henrik (02-01-2002)
Kommentar
Fra : Henrik


Dato : 02-01-02 19:00


"Hans K." <hans-k@post5.tele.dk> wrote in message
news:3c332dbf$0$62900$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
>
>> Et par tips:
>
> Rengør oksehjertet for fedt og sener.
> Hak det med en af de hersens hakkemaskiner med en skarp kniv i.
> Du kan blande rejer (med skald), spinat, vitaminer og andre ting i.
> Put en passende mængde i en frostpose og rul den flad med en
> kagerulle til den har ca ½ cm tykkelse. Put posen/poserne i fryseren.
> Bliver posen for tyk, er den svær at knække passende stykker af efter
> frysning.
> Du kan fodre direkte med de frosne stykker.
> Brug ikke mere foder, end at det bliver spist ret hurtigt, for det sviner
> meget.
>
> Mvh
> Hans
>
>
Jeg har flere gange anvendt fryseposer til "isterninger" selvfølgelig også
rullet flade, met det giver nogle dejlige stykker som er nemme at adskille
istedet for et stort stykke.

Mvh
Henrik



thomas schreiber (02-01-2002)
Kommentar
Fra : thomas schreiber


Dato : 02-01-02 19:06

Skal det du hælder i posen ikke være MEGET tyndtflydende for at det kan
komme i posen?


--


På forhånd tak
Thomas Schreiber
-
www.stall.dk

"Women! You can't live with them... the end!"
- Al Bundy


"Henrik" <Akvarie@frickes.dk> wrote in message
news:ZUHY7.10961$Zm5.1023598@news000.worldonline.dk...
>
> "Hans K." <hans-k@post5.tele.dk> wrote in message
> news:3c332dbf$0$62900$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> >
> >> Et par tips:
> >
> > Rengør oksehjertet for fedt og sener.
> > Hak det med en af de hersens hakkemaskiner med en skarp kniv i.
> > Du kan blande rejer (med skald), spinat, vitaminer og andre ting i.
> > Put en passende mængde i en frostpose og rul den flad med en
> > kagerulle til den har ca ½ cm tykkelse. Put posen/poserne i fryseren.
> > Bliver posen for tyk, er den svær at knække passende stykker af efter
> > frysning.
> > Du kan fodre direkte med de frosne stykker.
> > Brug ikke mere foder, end at det bliver spist ret hurtigt, for det
sviner
> > meget.
> >
> > Mvh
> > Hans
> >
> >
> Jeg har flere gange anvendt fryseposer til "isterninger" selvfølgelig også
> rullet flade, met det giver nogle dejlige stykker som er nemme at adskille
> istedet for et stort stykke.
>
> Mvh
> Henrik
>
>



Henrik (02-01-2002)
Kommentar
Fra : Henrik


Dato : 02-01-02 22:55

Meget tyndtflydende er vel relativt, men samme konsistens som Yougurt måske
lidt
tykkere går meget godt, jeg har dog også anvendt lidt husblads som stivelse
for at stykkerne
ikke er flydende når der er optøede.

Mvh
Henrik


"thomas schreiber" <NOSPAMschreiber@c.dk> wrote in message
news:a0vi4s$pj1$1@sunsite.dk...
> Skal det du hælder i posen ikke være MEGET tyndtflydende for at det kan
> komme i posen?
>
>
> --
>
>
> På forhånd tak
> Thomas Schreiber
> -
> www.stall.dk
>
> "Women! You can't live with them... the end!"
> - Al Bundy
>
>
> "Henrik" <Akvarie@frickes.dk> wrote in message
> news:ZUHY7.10961$Zm5.1023598@news000.worldonline.dk...
> >
> > "Hans K." <hans-k@post5.tele.dk> wrote in message
> > news:3c332dbf$0$62900$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > >
> > >> Et par tips:
> > >
> > > Rengør oksehjertet for fedt og sener.
> > > Hak det med en af de hersens hakkemaskiner med en skarp kniv i.
> > > Du kan blande rejer (med skald), spinat, vitaminer og andre ting i.
> > > Put en passende mængde i en frostpose og rul den flad med en
> > > kagerulle til den har ca ½ cm tykkelse. Put posen/poserne i fryseren.
> > > Bliver posen for tyk, er den svær at knække passende stykker af efter
> > > frysning.
> > > Du kan fodre direkte med de frosne stykker.
> > > Brug ikke mere foder, end at det bliver spist ret hurtigt, for det
> sviner
> > > meget.
> > >
> > > Mvh
> > > Hans
> > >
> > >
> > Jeg har flere gange anvendt fryseposer til "isterninger" selvfølgelig
også
> > rullet flade, met det giver nogle dejlige stykker som er nemme at
adskille
> > istedet for et stort stykke.
> >
> > Mvh
> > Henrik
> >
> >
>
>



Esben Haabendal Soer~ (03-01-2002)
Kommentar
Fra : Esben Haabendal Soer~


Dato : 03-01-02 10:50

"Henrik" <Akvarie@frickes.dk> writes:

> Meget tyndtflydende er vel relativt, men samme konsistens som
> Yougurt måske lidt tykkere går meget godt, jeg har dog også anvendt
> lidt husblads som stivelse for at stykkerne ikke er flydende når der
> er optøede.

Lyder som en ganske god ide!

/Esben
--
caffeine low .... brain halted

Esben Haabendal Soer~ (02-01-2002)
Kommentar
Fra : Esben Haabendal Soer~


Dato : 02-01-02 21:33

"Hans K." <hans-k@post5.tele.dk> writes:

> Rengør oksehjertet for fedt og sener. Hak det med en af de hersens
> hakkemaskiner med en skarp kniv i. Du kan blande rejer (med skald),
> spinat, vitaminer og andre ting i. Put en passende mængde i en
> frostpose og rul den flad med en kagerulle til den har ca ½ cm
> tykkelse. Put posen/poserne i fryseren. Bliver posen for tyk, er
> den svær at knække passende stykker af efter frysning. Du kan fodre
> direkte med de frosne stykker. Brug ikke mere foder, end at det
> bliver spist ret hurtigt, for det sviner meget.

Tak. Det lyder jo ganske nemt at have med at gøre. Så mangler jeg
bare at finde et oksehjerte. Men mon ikke en tur til den nærmeste
slagter vil hjælpe.

/Esben
--
caffeine low .... brain halted

Torben Mathiassen (03-01-2002)
Kommentar
Fra : Torben Mathiassen


Dato : 03-01-02 17:58


>
> Tak. Det lyder jo ganske nemt at have med at gøre. Så mangler jeg
> bare at finde et oksehjerte. Men mon ikke en tur til den nærmeste
> slagter vil hjælpe.

Der finder du dem ofte kun i frossen tilstand. Bilka har hjerte skåret ud i
skiver, til rimelige penge.

Torben
>
> /Esben
> --
> caffeine low .... brain halted



Esben Haabendal Soer~ (03-01-2002)
Kommentar
Fra : Esben Haabendal Soer~


Dato : 03-01-02 19:52

"Torben Mathiassen" <torben.mathiassen@get2net.dk> writes:

> Der finder du dem ofte kun i frossen tilstand. Bilka har hjerte skåret ud i
> skiver, til rimelige penge.

Ok. Tak for tippet. Jeg skal alligevel ud at bytte lidt gaver i
Bilka en af de nærmeste dage, så.... :)

--
caffeine low .... brain halted

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste