Meget tyndtflydende er vel relativt, men samme konsistens som Yougurt måske
lidt
tykkere går meget godt, jeg har dog også anvendt lidt husblads som stivelse
for at stykkerne
ikke er flydende når der er optøede.
Mvh
Henrik
"thomas schreiber" <NOSPAMschreiber@c.dk> wrote in message
news:a0vi4s$pj1$1@sunsite.dk...
> Skal det du hælder i posen ikke være MEGET tyndtflydende for at det kan
> komme i posen?
>
>
> --
>
>
> På forhånd tak
> Thomas Schreiber
> -
>
www.stall.dk
>
> "Women! You can't live with them... the end!"
> - Al Bundy
>
>
> "Henrik" <Akvarie@frickes.dk> wrote in message
> news:ZUHY7.10961$Zm5.1023598@news000.worldonline.dk...
> >
> > "Hans K." <hans-k@post5.tele.dk> wrote in message
> > news:3c332dbf$0$62900$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > >
> > >> Et par tips:
> > >
> > > Rengør oksehjertet for fedt og sener.
> > > Hak det med en af de hersens hakkemaskiner med en skarp kniv i.
> > > Du kan blande rejer (med skald), spinat, vitaminer og andre ting i.
> > > Put en passende mængde i en frostpose og rul den flad med en
> > > kagerulle til den har ca ½ cm tykkelse. Put posen/poserne i fryseren.
> > > Bliver posen for tyk, er den svær at knække passende stykker af efter
> > > frysning.
> > > Du kan fodre direkte med de frosne stykker.
> > > Brug ikke mere foder, end at det bliver spist ret hurtigt, for det
> sviner
> > > meget.
> > >
> > > Mvh
> > > Hans
> > >
> > >
> > Jeg har flere gange anvendt fryseposer til "isterninger" selvfølgelig
også
> > rullet flade, met det giver nogle dejlige stykker som er nemme at
adskille
> > istedet for et stort stykke.
> >
> > Mvh
> > Henrik
> >
> >
>
>