/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Brug resten af suppen.
Odada har modtaget 10 point for dette tip
Fra : Odada
Vist : 883 gange

Dato : 15-11-17 22:11

Kort og godt til skipperlapskovs.

November kalder på nærende varm klarsuppe med suppeurter, kød- og melboller.

Og en evt. supperest med fyld, gemmes i køleskabet helt uden tildækning, for ellers bliver suppen sur.

Dagen efter ville en opvarmet suppe, være kedelig og ikke mere så klar, som en plundersuppe.

Så varm supperesten og evt. noget tilsat noget mere vædske op til kogepunktet, og tage dem af varmen.

Pisk med let hånd noget kartoffelmospulver i til en passende lind konsistens, som vil blive tykkere, og der er krydret i forvejen.

Nyd den nye ret som en skipperlapskovs/bedre kartoffelmos.

Velbekomme Odada

 
 
Bedømmelse

Fra : Bille1948


Dato : 15-11-17 22:38

Hvorfor ikke bare komme mere fyld i?

Kommentar

Fra : Odada


Dato : 16-11-17 10:02

At koge mere fyld og tilsætte suppen, gør ikke suppen klar igen.

Det kan løses ved at si suppen fra og så klarere suppen med rå æggehvider som når det stivner og falder mod bunden tager alle urenheder med sig, og så kan grums og æggehviderne fjernes fra klarsuppen, som en klarering. Odada

Bedømmelse

Fra : katekismus


Dato : 16-11-17 13:30

Sludder, anden dags suppe smager fantastisk....
Kød og melboller varmes blot i gryde for sig, og kommes først i suppen ved servering.
Kød og melboller opvarmet i suppen er årsagen til den plumrede suppe, når den varmes op på anden dagen.
Plumret eller ej, suppe smager fantastisk.


Bedømmelse

Fra : Kaptajn-Tommy


Dato : 16-11-17 15:39

Jeps, og der skal brændevin til.

Kommentar

Fra : Odada


Dato : 17-11-17 01:08

Det lyder godt at der er nogen der også vil nyder dagen efter suppe, og ikke bare hælder det ud.

Det er kun ved store mængder at jeg vælger tre til fire gryder. Så det tip kender jeg godt.

Et andet tip som jeg lige har hørt, er at trykke små kødboller ud af italienske pølser, der er rå og ikke røget. Husker ikke navnet, men kan fås flere steder. Det skulle give en fin krydret smag, så det skal forsøges i kogekøkkenet

Brændevin høre vel til møllerens gule ærter, så det er også et forsøg værd.

Odada

Bedømmelse

Fra : kenwood


Dato : 17-11-17 06:57

Vi sier altid vandet fra og fryser det ned til næste gang vi skal have tarteletter med høns i asparges, så koger vi kødet i suppevandet.

Kommentar

Fra : Odada


Dato : 17-11-17 21:16

Også en god ide med tarteletfyld. Odada

Bedømmelse

Fra : for_lækker


Dato : 08-12-17 11:24

God ide

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177574
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409056
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste