"Thomas" <thomas_eriksen@mail.dk> wrote in
news:3e00f086$0$149$edfadb0f@dread13.news.tele.dk:
> maltodextrin er et l‘ngere mere langsomtvirkende kulhydrat end
> dextrose, hvilket g›r det til en bedre kulhydratkilde under f.x fysisk
> tr‘ning pga. f‘rre maveproblemer.
Jeps. Og så vidt jeg husker, er malto-dextrin-produktet Ovomaltine nævnt
i Peter Plys et sted (da Grisling blev passet af Kængu, som troede at
han var Kængu-barnet. Han kunne IKKE lide det!).
> Mener det s† senere bliver spaltet til glukose.
Det bliver i hvert fald spaltet til monosaccharider. Som alle andre
stivelser og polysaccharider, iøvrigt.
Desuden undrer det mig meget, at en som kalder sig sygeplejerske (den
oprindelige poster) ikke kender forskel på protein og kulhydrat, endsige
læse en deklaration på pakningen. Jeg håber dælme aldrig at jeg bliver
indlagt på det hospital hun arbejder på...
--
Venlige hilsner og god jul,
arc@na