|
| Kommentar Fra : pabloj |
Dato : 17-10-05 13:19 |
|
Jeg ved heller ikke hvad det er, men denne side er god når der tales om ølbrygning.
Jes
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 17-10-05 13:21 |
|
Når jeg slår ordet op i min ordbog, får jeg det til - brygge sukker - , jeg ville ringe til et bryggeri, og spørge dem, for
en sikkerhedsskyld, det ville være ærgeligt at få ødelagt det, når det er kommet så langvejs fra
| |
| Kommentar Fra : Nordsted1 |
Dato : 17-10-05 13:26 |
| | |
| Accepteret svar Fra : Thomas_Mygind | Modtaget 125 point Dato : 17-10-05 13:36 |
|
Det er vist også det der hedder råfrugt - en tilsætning af en sukkerkilde som er billig.
Alternativt ville jeg benytte almindelig sukker som er lidt dyrere men som ej heller bidrager til smagen, og som er nemt at skaffe.
Sukkeret gør kun det at det øger alkoholstyrken.
| |
|
Det er vist også det der hedder råfrugt - en tilsætning af en sukkerkilde som er billig.
Alternativt ville jeg benytte almindelig sukker som er lidt dyrere men som ej heller bidrager til smagen, og som er nemt at skaffe.
Sukkeret gør kun det at det øger alkoholstyrken.
| |
|
Det er vist også det der hedder råfrugt - en tilsætning af en sukkerkilde som er billig.
Alternativt ville jeg benytte almindelig sukker som er lidt dyrere men som ej heller bidrager til smagen, og som er nemt at skaffe.
Sukkeret gør kun det at det øger alkoholstyrken.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|