Hej Per
Baklava
( Græsk-Tyrkiske kager der kan fyldes  med forskelligt fyld )
1 kop mel
1/4 kop vand
2 æg
1/5 spsk salt
1 tsk olivenolie
1 1/3  citron peber
Fyld :
1 kop smeltet margarine
1 ½ kop hakkede walnødder
Sirup :
2 kopper sukker 
2 kopper vand 
2 tsk citron saft
Forbered filodejen hvis den er dybfrossen  ( skal være tøet op )
Læg filodej stykkerne oven på hinanden på bordet.
Skær dejen ud i den størrelse  der passer til  den form eller bakke de skal laves i.
Smør bakke eller form med olie 
Læg et lag filodej på derefter ,læg ½ spsk smeltet margarine ovenpå og glat det ud.
Kom kun halvdelen af dejen  i formen og margarine .
Strø derefter med hakkede walnødder.
Læg et lag dej mere på og kom mere margarine på  , så et lag walnødder til og fortsæt til der ikke er 
mere dej og fyld.
Skær stykkket ud i stykker , placer dem på en lille bradepande eller plade ,sæt dem i ovnen på  mellemvarme ca 170 grader i 
ca 1 time eller til stykkerne er gyldne .
Kom sukker ,vand og citronsaft i en gryde ,smelt blandingen  og kog det i ca 15 minutter til det er sirup.
Tag det af varmen ,køl i ca 10 minutter og kom et par smørklatter i .
Siruppen smørres på baklavaen eller hældes over.
hilsen mcloud