|
|
En hurtig søgen på google fandt denne side : http://www.amby-import.dk/belgisk.html
Citat Mc Chouffe dark ale
Mc Chouffe, er en mørk Strong Ale. Øllet har en alkoholstyrke på 8,5% abv, krydret og med en velafbalanceret, humlet smag, der udvikler sig meget. Velegnet til kraftige, krydrede kødretter og er også velegnet til en osteanretning. En naturlig øl, ufiltreret, upasteuriseret og uden tilsætningsstoffer. 75 cl. |
Så ja det kan lade sig gøre.
| |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 07-05-10 13:12 |
|
Praktisk taget al øl er lavet alene på naturlige råstoffer.
filtrering og pasteurisering har ikke med råstoffer at gøre.
Men produkter kan godt være meget usunde eller direkte giftige eller farlige selv om de er lavet af ren natur.
Tobak, opium, fluesvamp hash, alkohol og koka er gode eksempler på usunde naturlige og vegetabilske produkter. Der er mange flere.
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 07-05-10 14:25 |
|
Det nærmeste man kan komme er vel økologisk øl, som så indeholder forurening fra luften
Øl kan jo heller ikke holde sig ret længe, med undtagelse af de helt søde typer, så holdbarhedsmidler der der heller ikke tale om.
Hvem fa`en gemmer også øl i flere år ?
| |
| Accepteret svar Fra : transor | Modtaget 21 point Dato : 07-05-10 16:17 |
|
Jo der er holdbarhedsmidler i al naturlig øl. alkohol og også humleafkoget har begge en konserverende funktion.
Men gærrester kan med tiden give en dårlig smag. derfor bliver den ofte filtreret. Lidt ikt i øllet kan også medvirke til lidt dårlig smag over tid. Derfor tilsættes almindelig dans pilsner ofte lidt antioksidant i form af ascorbinsyre og ofte også farve af brændt karamel til de mørke typer.
Det er også de eneste tilsætninger man kan komme ud for. Men det er langt fra alle øl som får det.
Se på deklarationen.
| |
| Kommentar Fra : IBM760 |
Dato : 07-05-10 19:20 |
| | |
| Kommentar Fra : transor |
Dato : 07-05-10 20:04 |
|
mikrobryggerierne er de værste til at komme alt muligt uvedkommende i øllet. noget af det har en sådan sammensætning at det er et spørgsmål om man overhovedet med rette kan kalde det øl.
Det betyder selvfølgelig ikke at smagen er uinteressant. Men rent naturligt øl er der ikke meget af fra mikroerne.
| |
| Godkendelse af svar Fra : ItsGreen |
Dato : 07-05-10 22:18 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|