|
| Kommentar Fra : pbp_et |
Dato : 25-02-08 12:25 |
|
Ætanol har en forøgende virkning på alkoholpromillen! Og det har metanol også, men det bliver man blind af.
I øvrigt har jeg i en avis læst, at lakrids kan ændre på måleresultaterne ved måling på udåndingsluften. Men som sagt: Det var i en avis, og erfaringsmæssigt kan man ikke bruge dem som sandhedsvidner på ret meget, især ikke på tekniske data.
Så sent som i går så jeg en bladsmørerartikel, som påstod, at BMI var højden i meter divideret med kvadratet på massen i kilogram. Hvor har de gjort af den sunde fornuft? eller redaktionssekretæren eller af typograferne? I gamle dage var der de tre filtre på veldrevne aviser
| |
| Kommentar Fra : Madonnaen |
Dato : 25-02-08 12:36 |
|
Sunowich... det skal være noget man indtager eks. medicin eller madvarer.
pbp...
Jeg har også hørt det med lakrids. Men hvor meget der skal til for at forhøje promullen ved jeg ikke.
hmmm...
| |
|
Ja og Nej,
kun den indtagne og optagne mængde alkohol i blodet,
i forhold til din mængde af blod, bestemmer promillen...
Og der kan være stoffer der fremmer eller forsinker optagelsen af alkohol i blodet,
og hvor hurtigt den nedbrydes...
Ligesom der kan være forhold der øger eller reducerer virkningen. Svend
| |
| Accepteret svar Fra : transor | Modtaget 20 point Dato : 25-02-08 14:23 |
|
blodets alkohol indhold kan kun forhøjes ved indtagelse af alkohol. Men måling af alkohol i blodet ved hjælp af udåndingsluften er fejlbehæftet og upålideligt. Det er derfor man efter sigtelse for spirituskørsel altid bliver slæbt til blodprøve.
Så hvis spørgsmålet er om måleresultatet af en blæseprøve kan ændres er svaret "ja". En mikroskobisk mængde alkohol i munden umiddelbart før blæsningen vil give et højt resultat.
Der er mikroskopiske mængder alkohol i lys pilsner , visse frugter og endda i visse sodavand.
| |
| Kommentar Fra : Madonnaen |
Dato : 25-02-08 14:27 |
|
transor... tak for hælpen.
Det var bla. det jeg ville vide. Dvs. at intet kan få promillen til at vise højere i en blodprøve end en udåndingsprøve?
| |
| Kommentar Fra : Sunowich |
Dato : 25-02-08 14:33 |
|
Madonnaen så sku du måske lige tænke over hvad du spørger om og hvordan
SunoFisken der Nyder det dejlige forårsagtige skin
| |
| Kommentar Fra : LuffeA |
Dato : 25-02-08 17:10 |
|
Sodavandsbrus gør integrationen af alkohol hurtigere.
| |
| Kommentar Fra : Wesper01 |
Dato : 25-02-08 18:59 |
|
Brændevin, Brændevin!!
Da jeg boede i Sverige, købte jeg et apparat til at fremstille Alkohol. Det gik også fint, men smagte for djæveligt. Efter en rummelig tid, fandt jeg ud af hvordan man kunne filtrere vædsken, så det var drikkeligt. Det var noget med akrivt kol, et pulver som var til salg ved materialisten. Så blev der fart på produktionen.
Jeg kunne også lave forskellige slags Likør, ja fatisk var der ikke noget der var umuligt!!!
| |
| Godkendelse af svar Fra : Madonnaen |
Dato : 27-02-08 21:42 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|