/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ubesvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
af 1
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
14-06-24
50
Slibe skærebræt (5)
warrior
2
27-12-23
300
Navn på et bagejern (4)
Thyregod8
3
26-10-23
100
Bakkedal i pakker = rigtigt smør? (10)
ingelein
4
04-08-23
100
Hvor fås grødris i normal størrelse? (40)
JeppeArne
[1-4] af 4
side :
1
af 1
Besvarede spørgsmål
Madlavning
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
#
Dato
Pnt
Spørgsmål
Fra
1
22-08-24
100
Snaps (7)
ebg_888
2
26-07-24
100
Lam (4)
jensviggo
3
13-02-24
100
kartoffelsalat (4)
vic200
4
26-12-23
300
Airfryer. (7)
omahexen
5
22-09-23
100
Bønner. (8)
Leif7
6
07-05-23
200
Klumpede rosiner (4)
Leif7
7
28-02-23
200
Rensetabletter til Espressomaskiner (2)
olarsen
8
02-01-23
200
Sild i glas til frysning? (5)
ingelein
9
16-06-22
40
Skal bage pizza, men hvad skal jeg gøre? (3)
Allan1998
10
23-02-22
100
sildesalat (12)
Sønder
11
05-10-21
100
Aspargessuppe og tarteletter (4)
ingelein
12
01-08-21
100
Pil selv rejer - holdbarhed efter pil (5)
ingelein
13
02-11-20
200
Rullepølse låst. (9)
Mosebaek
14
11-08-20
85
Tapas to go (7)
Rosa12
15
20-01-20
100
3 retters menu. Forret forslag (7)
bodillouise
[1-15] af 2084
side :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
af 139
Tips & Tricks
Madlavning
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 59
#
Dato
Læst
Tip
Fra
481
18-11-04
682
Danmarks bedste Julegløgg.
arne.jakobsen
482
18-11-04
713
Julesnapsen skal laves nu!
arne.jakobsen
483
15-11-04
1200
Dej til julens småkager
kipumi
484
10-11-04
1060
Genial andestegs tilbehør!
Axelise
485
10-11-04
2547
Medisterpølse = nemme/hurtige frikadel...
jeamoller
486
10-11-04
902
KARTOFLER SOM IKKE KOGER OVER.......
jeamoller
487
03-11-04
1550
Oldemors Brunkager.
annsholm
488
03-11-04
688
Lad børnene være med-grøntsagsgratin 2...
maya123
489
03-11-04
739
Lad børnene være med-grøntsagsgratin
maya123
490
14-10-04
728
Svampeopskrift!
arne.jakobsen
491
13-10-04
817
Ovnbagte Rørhatte
svampearne
492
13-10-04
698
Skovsvampe - Brug det hele!
arne.jakobsen
493
07-10-04
1290
Prøv langtidsstegning
ForeverLivingProduct
494
03-10-04
622
Hvis du har købt kød i bilka
CarstenGP
495
03-10-04
690
Simpelt check på dybfryseren - når du ...
ForeverLivingProduct
[481-495] af 876
side :
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
af 59
Nyheder (UseNet)
dk.kultur.mad+drikke
side :
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
af 859
#
Dato
Spørgsmål
Fra
2326
14-12-07
Er der bivirkninger ved papvin/bag-in-... (4)
Bo Warming
2327
13-12-07
Hvad blev der af mælkeposerne ? (10)
Max
2328
13-12-07
Opbevaring af åbnet af rødvin (16)
Rainman
2329
13-12-07
Fransk køkkenudtryk søges.. (2)
Thore Jensen
2330
13-12-07
Agurkesalatlugt (12)
Niels
2331
13-12-07
ymer, ylette, a38, kefir og yogurt ...? (2)
rasmus carlsen
2332
13-12-07
Lavtemperaturstegning af and og svinek... (8)
Ole Larsen
2333
13-12-07
Salatdressing opskrift efterlyses (1)
Keysersoce
2334
12-12-07
Smoothie og næring (18)
Jakob
2335
12-12-07
Inspiration: Kuller med sauce på spæd ... (0)
Kasper Bergholt
2336
12-12-07
Bamse kage i silikoneform (10)
Guerillasmurf
2337
12-12-07
Bedste polske vodka? (3)
Lou
2338
11-12-07
Inspiration: Culotte (af ungkvæg) med ... (2)
Kasper Bergholt
2339
11-12-07
burgerbøffer, stegt med flammer, gløde... (8)
Herluf Holdt,...
2340
11-12-07
Luftige honninghjerter (1)
MetteM
[2326-2340] af 12878
side :
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
af 859
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177687
Tips :
31970
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409895
Brugere :
218896
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2025 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.